Wow! Min egen blogg og greier!

Jeg vet egentlig ikke hva jeg bør bruke denne bloggen til. Men kjenner jeg meg rett finner jeg sikkert på noe :) Sånn før i tiden drev jeg og blogget på e-post hver fredag, til stor fornøyelse for mange, og helt sikkert til ergrelse for andre.

Sånn litt om meg? Joda, jeg er ei halvgammel kjerring på 43 år, med 4 barn og samboer og leilighet og alt det der. For tiden lever jeg et ganske kjedelig liv, etter å ha vært sykmeldt i et års tid pga kreft. Men jeg regner med at det er over nå. Nå vil jeg finne meg en jobb, før jeg blir tussete i hodet av å gå hjemme!

Vel. Nok om meg for nå! Nå skal jeg bruke noen dager til å finne ut hva denne bloggen skal brukes til. Og så vil jeg ønske alle et godt nyttår! Og selvfølgelig, hvis jeg kjenner noen her: Takk for det gamle!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits