Jippi! VM er over!!

Jeg kan ikke få sagt nok hvor mye akkurat det gleder meg :) Jeg syns det er utrolig frustrerende når sånne arrangementer kommer og bare overtar nesten alt som fins av bra TV-kanaler. Jeg liker godt å se på TV om kveldene, en god film eller serie, eller et morsomt underholdningsprogram. Så kommer det et eller annet teit sportsarrangement og ødelegger TV-kveldene i både ei uke og to! Fy så teit! Uansett hvor man zapper, så er det sport meg ditt og sport meg datt. Og underholdningsprogrammene? Joda, SPORT der også!!

Jeg syns forsåvidt VM og OL og alt sånt er HELT ok, og alle de som gjerne vil se det, må bare gjøre det for min del. Men kunne de ikke hatt EN TV-kanal til sånne ting?? Og tenkt litt på at det faktisk finnes folk som IKKE liker sport. Jeg syns sport også er en fin ting, så lenge det er forbeholdt de som faktisk LIKER det! Jeg LIKER å gå på tur. Gjerne på stranden, i skogen, på fjellet eller bare en tur rundt i byen om så var. Når det passer meg. Og da har jeg glede av det. Det er sport det også. Man bruker jo kroppen, altså kan man kalle det sport. Det holder i massevis for meg!

I tillegg til det, har jeg gått til anskaffelse av en Wiii. Der har jeg Wiii Fit, som har masse forskjellige øvelser, og Wiii Sports Resort, som også har masse gøye ting. Det er også sport, på en gøyal måte. Og som med turene mine, er dette noe jeg kan velge selv når det passer meg :)

Er jeg dum? Kanskje. Men som med alt annet her i livet, så er det mye mer morsomt å gjøre noe, eller se på noe, når man har valgt det selv. Fordi man har lyst til det. Sånn er det bare. Ikke alle er sportsidioter....

2 kommentarer

Vera Lynn

07.03.2011 kl.18:17

Mitt forslag til SPORT på tv er: NRK kan starte en helt kanal som bare sender sport, og så kan resten være forbeholdt favoritt seriene, filmene og annet spennende. Jeg syntes oxo det er greit å få med meg sportsendingene, men ikke på bekostning av alle de faste programmene.

Solblom

07.03.2011 kl.19:13

VM?? Nei, fullt så galt er det virkelig ikke, hehe. Men her i huset er det ikke mye sport vi ser. Og har man PVR dekoder (anbefales!) så kan man bare se opptak (filmer, serier, barneTV, etc..) når sporten herjer som verst..

Men jeg får ikke satt meg så ofte ned foran TV'en. Og ettersom PVR'en ikke har telepatiske evner, så får jeg ikke tatt opp det jeg gjerne skulle ha sett, heller.. Så vi har en PVR full i "fantorangen" og andre barneprogram...

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits