Utfordring: 8 ting om meg

Ble utfordret av Jeanett til å skrive ned 8 ting om meg selv. Så da får jeg gjøre det da ;)

1: Jeg har fire barn fra 11-23 år

2: Jeg har ikke særlig grønne fingre. Hvis ikke blomstene takler å få vann bare en gang i måneden har de ingenting hos meg å gjøre.

3: Noe av det kjedeligste jeg vet er å brette klær

4: Jeg er ganske flink til å male bilder, om jeg skal få skryte litt av meg selv

5: Jeg har meldt meg inn på et treningssenter (!!!)

6: Jeg elsker å planlegge ferier ned til minste detalj :)

7: Jeg legger fra meg tannpirkere overalt, til min samboers store fortvilelse. ( jammen det kan jo være at jeg får bruk for dem igjen!)

8: Jeg har sikkert tusen krøller, og jeg hater hver eneste en av dem :(

Sånn! Da har jeg svart på utfordringen og sender den videre til alle som leser bloggen min :)

2 kommentarer

www.myGlam.blogg.no

08.03.2011 kl.23:30

så kjekt:) hehe... det med tannpirkerene kan jeg skjønne mannen din altså.. Det gjør samboeren min og (gggud kor irriterende) :D

muumimamma

08.03.2011 kl.23:38

Hehe, jeg gjør ikke sånt med vanlige tannpirkere altså... Jeg pleier bruke sånne med tanntråd i enden, og gjerrig som jeg er så syns jeg liksom at det går an å bruke dem mer enn en gang... Så jeg legger dem på bordet ved siden av meg, sånn at den ligger klar.... Men så glemmer jeg ofte å kaste dem når kvelden kommer, så de blir liggende til morningen...

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits