Månedsutfordring: Dag 3 - Ditt syn på narkotika og alkohol

Mitt syn på narkotika og alkohol .... vel

Når det gjelder narkotika, så er jeg helt imot det! Jeg har aldri noensinne prøvd hverken det en eller det andre, og ikke kommer jeg til å gjøre det heller. Narkotika er en uting, som ikke gjør annet enn å ødelegge.

Når det gjelder alkohol? Vel. Det kan også være en uting, som ødelegger folks liv, men kan, brukt på rett måte være noe man kan kose seg med av og til, og la det være med det. Ikke alle klarer det. Og det er ganske bekymringsverdig syns jeg.

Personlig drikker jeg sjelden alkohol. Jeg tror kanskje jeg kjøper to-tre sekspakninger med sånne små ølbokser i året, som jeg og min samboer deler. Og så hender det et par-tre ganger i året at jeg går ut på byen og tar meg en pils eller to, evt et glass vin :) Jeg er ganske måteholden når det gjelder alkohol. Ikke fordi jeg må, men fordi jeg så sjelden kommer på at jeg kan ta meg et glass eller en boks eller hva det nå er...

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits