Månedsutfordring: Dag 4 - Ditt syn på religion

Religion er en farlig ting å debattere. Jeg for min del syns ikke det burde finnes separate religioner. Om noe, så burde det vært en felles, til ALLES beste! Ikke noe kristendom, islam, jødedom, hinduisme eller noe.

Jeg er ikke personlig kristen. Jeg tror ikke på gud og jesus og sånt, men jeg er ikke et sekund i tvil om at det finnes mye mellom himmel og jord. Mer enn de fleste aner. Jeg har opplevd altfor mye uforklarlig til å kimse av sånt :) (Men det kan jeg skrive mer om i en annen post :)

Én kommentar

Vigdis

16.03.2011 kl.13:40

ingen komentarer?

Jeg ønsker å tro på noe,men kan tvile mange ganger.

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits