Månedsutfordring: Dag 7 - Stjernetegnet ditt og om det passer til personligheten din

Tvillingen  er det tredje tegnet i Zodiaken, og forbindes med utvikling og vekst, nysgjerrighet og dualitet. De kan ofte gjøre mange ting samtidig og har gode oversikt over det som skjer. Intelligensen er svært uviklet og det øker behovet for mental stimulanse. Kvikke komentarer, og rask tenkeevne, gjør at mange har gode egenskaper innenfor aller former for kommunikasjon. Kunnskap er ofte noe de higer etter, og bøker er kjærkommne eiendeler.

God tilpasningsevne gjør at de er fleksible og omgjengelige i mange ulike miljøer. De liker å være tilstede der det skjer, og har behov for å kommunisere og utveksle ideer med andre. Kreative egenskaper ligger latent og å skape noe med hendene, eller innenfor kommunikative områder er naturlig. Det kan være som for eksempel tekster, historier, håndarbeide, datateknikk og mye mer.Tvillingene kan til tider ha en dobbelsidig natur og viser ulike personligheter etter de ulike miljø man beveger seg i. En overutviklet tilpasningsevne, kan føre til kameleonske tendenser der man kan bli usikker på hvem dette mennesket er. En Tvilling kan litt om mangt og slipper aldri opp for diskusjonstemaer. Rastløs. Flink til å utrykke seg skriftlig og muntlig. Søkende. Utålmodig. Utmerket humoristisk sans. Diplomatisk. Behendig.


Jo... Egentlig tror jeg det passer ganske bra :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits