Dag 10 - Diskuter din første kjærlighet og ditt første kyss

Mitt første kyss kan jeg faktisk ikke huske.... mulig det er litt flaut, men sånn er det bare. Men min første kjærlighet husker jeg godt. Jeg traff han da jeg gikk på skole med internat, og ble skikkelig glad i han. Vi gjorde alt mulig sammen, og jeg var skikkelig lei meg når det ble slutt, etter et halvt år. Jeg har truffet han tilfeldig her og der, og jeg må innrømme at jeg av og til har lurt på hvordan livet ville blitt hvis det ikke hadde blitt slutt med oss. Har litt sporadisk kontakt enda, og jeg har inntrykk av at han har nok tenkt samme tanken...

Men så er det det da: Hvis det ikke hadde blitt slutt, så hadde jeg jo aldri fått de ungene jeg har, og jeg hadde aldri truffet samboeren min! Så jeg skal nok bare være glad for at det gikk som det gikk :)) Denne sangen er alldeles nydelig, og kunne veldig godt vært fra meg til min første store kjærlighet:


Lyrics | Thom Hell lyrics - Over You lyrics

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits