Gressenke hele helga!

Denne helga blir litt annerledes enn vanlige helger for meg! Jeg startet dagen i dag med å stå opp kvart over fem for å kjøre samboeren min og yngstefrøkna til flyplassen. De reiste til bodø for å  besøke farmor og farfar.

Så skyndte jeg meg hjem for å få de to andre som bor hjemme opp av senga og avgårde til skolen. Kjørte den nest yngste til skolen, og så var det rett avgårde til min bestevenninne på kaffebesøk. Vi endte opp i sandnes på en kinarestaurant og spiste lunsj, og så shoppa vi litt dilldall. Scrapbookingting og sånt :)

Vel hjemme igjen var det på tide å kjøre nest ynste dattera til hurtigbåten. Hun skal være i Haugesund hos en venninne i helga. Storebroren ser jeg nesten aldri noe til. Ikke kjekt for en 21åring å sitte hjemme med mamma hele helga liksom.

Da frøkna var vel avgårde med båten reiste jeg og eldstefrøkna på 23 i stallen og stelte hesten hennes, før vi handlet inn til en bedre middag og gikk hjem og koste oss resten av kvelden. På menyen sto biff (Indrefilet) med ovnsstekte potetskiver, sopp, løk og paprika, med en deilig soppsaus. Nammenam! Vi benka oss foran tv'en og bare koste oss!

Så dagen i dag har jeg fått brukt opp :) I morgen blir det ikke SÅ mye å gjøre. Jeg skal en tur til en venninne på kvelden, sikkert et år og vel så det siden jeg så henne sist, så det blir nok koselig :))

Søndagen skal jeg tilbringe med to tidligere kolleger som skal lære meg om Geocaching! Det kan sikkert bli spennende. Og når kvelden kommer kan jeg endelig først hente haugesundsfareren i byen, og så ut på flyplassen og hente resten av gjengen! Slutt på gressenketilværelsen!

(Jeg er utrolig dårlig på å være alene... det er noe av det verste jeg vet om, bort sett fra å gå ut alene når det er mørkt da... !)

 

Én kommentar

Georgine

19.03.2011 kl.08:10

Jammen noen hektiske dager du har. En vanesak å være alene tror jeg.

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits