Dag 12 - Beskriv dagen i punkter

09.15: Våkna, registrerte at det var fint vær ute. Jeg bestemte meg for å sove litt lenger, siden jeg er alene hjemme.

11.00: Klarte ikke å ligge lenger. Fant fram min nye bukse som jeg kjøpte i går, for 20 kroner på SparKjøp. (Jeg digger sparkjøp! Der får man mye klær for pengene, og siden jeg blir fort lei av klær, passer det meg utmerket å kunne bruke og kaste uten å få dårlig samvittighet :) Deretter gikk jeg på badet og stelte meg.

11.30: Frokost time! En Kinapære, en halv pomelo og noen skiver fenalår får gjøre susen. Surfe rundt på nettet en stund..

13.00: TV. Nå har jeg god tid til å kikke på alle opptakene fra i går.

14.30: Jeg er litt lei av å se på TV. Det er "Ja vi elsker Hollywood" på TV nå... Sitter og irriterer meg litt over søsteren min som har invitert min andre søster og 11 andre damer på champagnelunsj i Hollywoodstyle i dag. Men ingen har spurt om jeg har lyst å komme. Hvorfor det? Er jeg ikke god nok til sånt kanskje? Eller kanskje jeg er for feit til å passe inn? I Hollywood skal jo alle være så skinny.. Og så sitter de og skryter av denne fantastiske lunsjen sin på Facebook.... sånt stikker litt syns jeg. Ikke fordi jeg har så lyst på champagnelunsj, for jeg liker ikke champagne. Men ganske enkelt fordi jeg ikke engang ble spurt ..

14.40: Trøstespise litt... potetgull er godt.

15.30: Sitter enda foran TV'en og glaner. Skulle ønske jeg hadde evnen til å kose meg når jeg er alene. Men det klarer jeg ikke. Blir bare sittende og føle meg veldig alene i stedet. Burde laget meg litt middag, men jeg tar meg en Nutrilett bar i stedet, siden jeg knaska i meg en halv pose potetgull i sted.. Lurer litt på om jeg skal gå ned på treningssenteret og få ut litt frustrasjon... Akkurat idag er det vanskelig å mege seg til å gjøre noe som helst. Jeg får se det litt an. Kjenner at jeg trenger en dusj også. Men akkurat nå gidder jeg ikke. Fy søren som jeg hater å være alene hjemme!!!

Er det andre som sliter like mye med å være gressenker? Som en ballong som noen slipper luften utav eller noe? Om jeg vil det eller ikke, så syns jeg fryktelig synd på meg selv, og all virketrang bare fordufter. Jeg vil ikke noe liksom. Senere i kveld skal jeg innom og hente en bok hos en venninne som jeg ikke har sett på lenge, over et år siden sist. I går gledet jeg meg til det, men i dag er jeg helt på trynet, og klarer ikke glede meg til det engang... Jeg vil ikke ha det sånn! Men jeg klarer ikke å la være.

17.00: Lurer på om jeg skal ta meg en powernap.... mulig det hjelper litt på humøret. Eldstedatteren kom innom for å få skryt av antrekket sitt. Hun skal ut på byen og kose seg med venner. Joda, hun var fin, så jeg måtte jo rose antrekket. Jeg jo tross alt mamma, og da skal man skryte av barna sine, selv om man egentlig har lyst å bare skrike til henne: Ja, bare kom her og gni det inn at du skal feste med vennene dine mens jeg sitter her og bare er ensom!

19.30: Jah... da var eldstedattera kjørt på fest. for selvfølgelig må hun jo spørre om skyss, stakkar, hun kan jo ikke gå en liten kilometer i finværet. Det går ikke. Ikke blir det noe besøk i dag heller, hun venninna mi var ikke helt bra, så hun sendte melding om jeg heller kunne komme i morgen. Jaja...

20.10: Nå har jeg spist to porsjoner med panacotta. Det er veldig mettende! Åh. Pausen er ferdig, nå begynner fangene på fortet igjen!

23.00: Har akkurat sett farmen. Jeg er enda mett. Kjenner at en migrene kommer lurende, så nå har jeg tatt en migrenetablett og skal krype under dyna. Dette har vært en utrolig lang dag!

Men i morgen tidlig skal jeg opp og koke kaffe og kakao, og så blir jeg hentet for å gå ut og geocache :) Og ikke minst: De andre kommer hjem i morgen kveld! Jeg gleder meg, for i dag har jeg virkelig savnet dem! I morgen ser nok alt veldig mye lysere ut!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits