Dag 13 - Et sted du vil flytte til eller besøke

Det er ingen spesielle steder jeg vil flytte til tror jeg. Men det er ET sted jeg alltid har drømt om å besøke. Antarktis!

Min store drøm er å reise til SørAmerika og ta et hurtigrutecruice  til Antarktis. Oppleve det storslagne isødet og dyrene og alt som er der. Jeg vet ikke hvorfor, men det er kanskje fordi jeg er glad i å fotografere? Tenk for noen flotte fotomotiv jeg kunne funnet både der og i SydAmerika. Og å kunne dele opplevelsen med min kjære samboer ville vært perfekt! Men det kommer nok til å være en drøm lenge enda. Regner ikke med å kunne reise på en sånn tur før jeg enten vinner i lotto, eller når alle ungene er flyttet ut og vi har fått spart noen år. Det er svindyrt! Må regne med minst 50.000 kroner pr. pers.

Jeg er ganske misunnelig på søskenbarnet mitt som reiser ditt titt og ofte for å jobbe. Så fantastisk det må være! Han er der 3 mnd om gangen. Skulle gjerne byttet med han en gang :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits