Den lengste dagen på lenge er over,

Og nå skal jeg gå og legge meg. Jeg har virkelig fått føle på det å savne i dag, og føle skuffelsen over å enda være som familiens sorte får. Jeg var det i min ungdom, da jeg var litt av en rebell som gjorde akkurat som det passet meg. Men jeg har blitt voksen, og jeg har inntrykk av at de aller fleste faktisk LIKER den jeg er, og da er det skuffende når den ene søsteren min disker opp med skikkelig champagnelunsj, med massevis av damer, og inviterer min andre søster og ikke meg. Selv om ikke champagne er noe jeg egentlig liker. Det er ikke det at jeg absolutt ville være med, jeg liker bare ikke at de ikke tenker på at jeg faktisk også ville satt pris på å bli invitert...Men nok om det. Alle har sikkert forstått at jeg har vært litt tungsinnet i dag. Men en god natts søvn kan sikkert fikse på det :) Husj husj! Bort med seg, tungsinn!

Nå har jeg akkurat snakket med min samboer og yngste datter og sagt god natt til dem. Det hjalp litt! Så skal jeg bare gjøre klar kaffetrakteren så det bare er å trykke på knappen når jeg står opp, og få kaffe på en termos til å ha med på tur. Deretter er det soving, og så rett i dusjen, og gjøre meg klar til å bli hentet i halv ti-tida. To av mine tidligere kolleger kommer og henter meg, og så skal vi ut og geocache :)) Det blir spennende! Jeg har prøvd meg et par ganger, men bare sånn i hui og hast. Nå skal de få lære meg hvordan det egentlig foregår. Og etterpå skal jeg til venninnen som jeg egentlig skulle besøkt i dag. Og vipps så er det kveld, og på tide å kjøre rundt og plukke opp familien min fra båt og fly. Deilig! Jeg gleder meg sånn til de kommer hjem!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits