Ny dag, nye muligheter :)

Jammen hjalp det med litt søvn ja! Nå har jeg kokt kaffe og pakka tursekken, og sitter og venter på å bli hentet for å gå ut og geocache :)  Disse guttene som skal lære meg det drikker ikke kaffe, så da har jeg laget kakao til dem :) Håper de drikker kakao. Jeg vet ikke, for der vi jobbet, var det bare kaffe eller vann å drikke. Men tanken er i allefall god :)

Jeg sitter her, klar som et egg, med skoene på og alt, klar til å bare hive på meg jakken og ta med meg sekken og komme meg ut døra når de kommer. Dette skal bli kjekt :)) Ønsker alle en strålende søndag!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits