Nå er jeg rett og slett sliten

Sånn har det vært i et par måneder nå. Jeg har følt meg sliten og utilpass, og ikke vært helt meg selv. Jeg har prøvd å gjøre noe med det også, begynt å trene, gått turer og masse sånne ting, men for en uke siden var jeg hos legen og da kom jeg ut derfra med astmamedisin, og henvisning til lungerøntgen. Legen sa at det boblet i lungene mine, og at jeg nok har vann i lungene.

På torsdag skal jeg til legen igjen og så vite litt nærmere hva som skjer og hva de har tenkt å gjøre med det. Det var snakk om vanndrivende tabletter og noe slags kortisonpreparat. Ikke vet jeg, men jeg vil veldig gjerne kunne puste normalt igjen, og ikke minst, jeg vil gjerne bli kvitt alt vannet som har samlet seg i resten av kroppen min! Jeg har lagt på meg 4 kilo de siste par ukene... enda jeg spiser veldig fornuftig og trener så svetten skvetter av meg.

Det med pusten er sikkert det som gjør at jeg blir så sliten. Rett og slett helt utmattet er jeg, og må mer eller mindre ta meg selv i nakken og riste meg selv for å få meg til å gjøre det jeg burde gjøre som en selvfølge her hjemme. Så nå gjenstår det bare å se om legen finner på noe lurt for å få meg på plass igjen :)

Astmaen er det nok ikke så mye å gjøre med, annet enn astmamedisin. Jeg hadde tidligere astmatiske tendenser når jeg hadde bronkitt, og hadde medisiner for det, men det ga seg da jeg ikke lenger hadde så mye bronkitt. Jeg tror muligens at det siste året har trigget de tendensene litt...  Men ikke så mye at det plager meg veldig. Heldigvis! Jeg får bare ta medisinene og se hvordan det går :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits