Dag 14 - Ditt tidligste minne

 

Bilde av meg fra Skogn :)

Mitt tidligste minne må være fra jeg var ca 2 1/2 år gammel. Vi bodde på Skogn (i Markabygda) og leide en leilighet i 2. etasje hos to staurgamle damer på 70 og 90 år Jeg husker at gården lå på toppen av en lang ganske bratt bakke fra veien, og syns det var veldig stas når de gamle damene kom med appelsiner til oss :) Akkurat det husker jeg godt! Og jeg husker hvordan huset og gården så ut. Ganske rart, for det er over 40 år siden.

Da vi flyttet derfra gjorde vi noe jeg ikke husker selv, men mor og far har fortalt meg det. (Nå høres jeg sikkert kjempegammel ut!!) Vi flyttet derfra med hest og slede!! Slå den! Det var så mye snø at flyttebilen ikke kunne kjøre opp bakken, så vi måtte bruke hest og slede for å få møblene og alt det andre pikkpakket ned til veien der flyttebilen ventet :)) Sånn er det. Hvor mange på min alder har opplevd å flytte med hest og slede? Det høres jo ut som noe man leser om i sånne 1800-talls romanserier :)

 

Én kommentar

ENGLEHJERTET

22.03.2011 kl.15:40

Så utrolig søtt bilde :)

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits