Dag 16 - Ditt syn på populærmusikk

Jeg liker det! Det er vel derfor det kalles populærmusikk? Fordi det er så populært. Og jeg er ikke særlig annerledes enn andre på det punktet. Jeg henger med og liker stort sett det meste av det de spiller på radio og musikk-kanaler på TV. Her går det mest i Voice TV  da. Vet ikke hvorfor, det har bare blitt sånn.

Og en ting til som er bra med det meste av sånn musikk: Det har en rytme som er digg å trene til! Det fant jeg ut i går når jeg tok med meg headsettet til mobilen og hadde musikken min på ørene mens jeg trente :)

2 kommentarer

mojita

24.03.2011 kl.11:32

Jeg hører mest på KLEM-FM jeg da. Men det blir bare når jeg kjører bil alene, for ellers er det andre som har andre meninger der. Og så har jeg den på vekkerklokka mi, sovner inn til musikken og våkner opp til den - deilig.

Vera Lynn

24.03.2011 kl.13:18

Her går det bare i Radio Norge, som spiller musikk fra 80-tallet. Jeg liker det meste, så lenge det er gode rytmer som man kan bevege seg til :o)

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits