Oh! Salg er farlige greier!

Jeg skulle egentlig bare på apoteket og få noen allergitabletter. Men når apoteket ligger i et kjøpesenter, og de annonserer 3-dagers shopping uansett hvor man snur seg, er faren for å komme ut med mye mer enn medisiner ganske stor!

Jeg måtte jo kikke litt, og tenkte at jeg kanskje kunne finne en bukse til samboeren, hans bukser er så dyre! Og jada! Jeg fant bukse til han på FrankQ. To stykker til 800 kroner! Jess, jeg kjøpte, vettu! Og på vei hjem fikk jeg kjøpt en samplantning til bordet på terrassen. Nå syns jeg at jeg var veldig flink som ikke kjøpte mer :))

Men da jeg kom hjem, satt min 15-årige datter og lurte på om vi ikke kunne gå på salg og se om vi fant et par billige sko til henne. OK, vi stakk tilbake... og så var det gjort! Første skobutikk hadde ikke noe til henne, men der fant jeg gymsko til veslefrøkna. Svosj: 300 kroner. På neste butikk fant jeg et par seilersko til meg selv..... 200 kroner. Og siste butikk med sko... der fant jeg jammen to par småsko  også til meg selv... og vipps hadde jeg brukt enda 350 kroner.. Men foreløpig ingen sko til hun som skulle ha sko...

Vi fant ut at jeg måtte finne meg en skikkelig treningsbukse, og T-skjorte å trene i, så da forsvant enda 600 kroner, før vi bare måtte "se" hva de hadde på Ark bokhandel. Vi gikk ut av butikken 800 kroner fattigere, og seks bøker rikere.

Da har jeg altså brukt 2000 kroner som jeg egentlig IKKE hadde tenkt å bruke. Det er bare SÅ fort gjort! Vi handla for 500 kroner på ICA også, men det var mat, det må vi jo ha uansett liksom. Så nå skal jeg bare hvile beina litt, og så må jeg få mekka sammen et par pizzaer så vi får oss noe mat :)

Er det flere der ute som er like lettlurte som meg når det er salg? Får jeg er lettlurt, det er jeg sikker på. Jeg kunne helt sikkert funnet både klær og sko som er like billig og sikkert billigere også når det ikke er salg, om jeg bare hadde lett litt  :/

3 kommentarer

www.myGlam.blogg.no

24.03.2011 kl.17:13

hehehe;) ja det er veldig lett for:-) jeg er ihvertfall veeeeldig lettLURT:)

Mojita

25.03.2011 kl.07:54

Kjenner meg godt igjen her ja. Det nytter ikke å gå i butikker uten penger nei, da holder jeg meg heller hjemme.

muumimamma

25.03.2011 kl.07:58

Mojita: Jeg hadde ikke brukt pengene hvis jeg ikke hadde råd til det, men jeg syns bare det er så utrolig unødvendig liksom....

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits