Litt om ting jeg liker å gjøre :)

Jeg har noen hobbyer som jeg liker å drive med. Lesing er vel min største lidenskap. Jeg sluker det meste, men har en forkjærlighet for krim og sånne 1800-talls romanserier.

Jeg er veldig glad i å male, og hiver meg over lerretet når jeg får sånn plutselig lyst til det. Her er et par av de siste jeg har laget som jeg er ganske fornøyd med :)

To hester.

 

Her har jeg sett etter det lille bildet foran maleriet, og malt min datter med hesten hennes. Dette bildet er jeg kjempefornøyd med. Hun fikk det av meg i julegave.

Jeg har begynt med litt scrapping. Har en kompis som elsker pingviner, han er en gretten gammel gubbe i følge seg selv, så nå skal han få en gretten pingvin :)

Det er gøy å lage kort også :)

Sjokolade! Nammenam! Jeg laget disse sjokoladene til min kjære samboer til Valentinsdagen. De er mer innviklet enn de ser ut. For de er fyllt med en bringebærsjokoladekrem som jeg laget selv. Han trodde nesten ikke at jeg hadde laget dem selv, men jeg klarte da å overbevise han til slutt :)

Sånn... da har jeg vist fram litt av det jeg gjør :) Hva liker du å gjøre?

8 kommentarer

ENGLEHJERTET

24.03.2011 kl.21:18

Så utrolig fint! Kunne ønske jeg var så kreativ også, men det er jeg desverre ikke.

Hva jeg liker å gjøre?

Hmmm... Kommer ikke på noe i farten ;)

Men, jeg liker å se hva du er flink til :)

G U N N N I S

24.03.2011 kl.21:56

så utrolig fint :-) ha en fin kveld videre :-)

Lotte - 17år & gravid <3

24.03.2011 kl.21:57

Så utrolig flink du er!! Talent! :)

eleonore vår

24.03.2011 kl.22:15

kjempe fine bilder. Du må bli kunstner

Lavkarbotips

13.10.2011 kl.12:43

Den sjokoladen så herlig ut:-) Ikke rart at han trodde du hadde kjøpt de:-P Gleder meg til å prøve selv, håper jeg får til en herlig sjokolade:-)

muumimamma

13.10.2011 kl.12:49

lavkarbotips: Lykke til! Håper resultatet blir så bra som du håper på :))

justinpain

13.10.2011 kl.14:32

de var skikkelig fine, jeg må kjøpe meg den hjerteformen....jeg skal også begynne å lage raw sjokolade. Du er skikkelig flink altså

muumimamma

13.10.2011 kl.15:48

justinpain: Ja hjerteform er kjekt å ha :) Den jeg har er kjøpt i en spesialbutikk, på sjokoladeverkstedet til en som heter Pasqual. Den var skikkelig dyr, betalte nesten 300 kroner for den. Det er sånne som "proffene" bruker. Og eneste grunnen til at jeg kjøpte akkurat den var at de var utsolgt overalt ellers. Sånn ellers tror jeg nok du finner litt billigere versjoner rundt omkring, hvis du ikke venter til Valentines da :) (Selv om muligens det bra resultatet kommer av at jeg brukte skikkelige former :)

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits