Herre min hatt for et svimehue!

Nå kan jeg snakke om alzheimer mer og mer, og ikke bare light! I morges rota jeg fram min dyre, men gode mp3-spiller som jeg kjøpte for et par år siden, og har nesten ikke brukt. Jess! tenkte jeg.... Nå kan jeg legge inn massevis av digg treningsmusikk, og ha musikk på ørene mens jeg trener!

Hvis det bare hadde vært SÅ vel.. for den har jo ligget i skuffen i over et år, og var rimelig død. Så da må man jo lade, så klart! Om bare det hadde gått an da. For hvor i allverden var ladekabelen? Ingen steder å oppdrive. Jeg sjekka alle skuffene i stua og soverommet og på kjøkkenet. Nope, ingen kabel som ligna. Dette er nemlig en Samsung YP-T10, som MÅ ha original kabel, og etter å ha flydd rundt i butikker og spurt, var jeg i grunnen ganske sikker. Ingen hadde noengang sett en sånn kobling, så da måtte jeg ta for meg nettet. Noe som skulle vise seg å være veldig vanskelig.

Ikke hadde de sånt der jeg kjøpte den heller. Hva gjør man da? Jo: Leter gjennom alle skuffer og skap på ny, uten hell... Æsj! Jeg vet jo at det er ikke SÅ lenge siden jeg så laderen. Så kom jeg på at vi har noen kurver stående i hyllene. Bingo! Der var den! Etter 4 busser, utallige telefoner, og sikkert en time med sliting og riving i håret i ren desperasjon, lå laderen rett bak ryggen på meg hele tida og sa ikke et ord!.

Så NÅ har jeg fått ladet den og fyllt på med masse musikk :)) Så kjekt det skal bli å trene nå!! Tallallaaaa!

Endelig lever den igjen!!

Én kommentar

Georgine

25.03.2011 kl.17:28

Ja er det ikke rart. De er ofte på det mest enkle stedet.

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits