Usj... dagen i dag er rett og slett helt rævva...

Fra jeg våknet i morges har dagen vært helt ekkel. Jeg har vondt overalt, og ingenting hjelper. Jeg har knasket smertestillende, jeg har prøvd å slappe av, men jeg har bare enda mer vondt nå enn før i dag. Ryggen og alle store leddene føles som om de er blitt komprimert, ikke gøy i det hele tatt. Og så er jeg så utrolig sliten og slapp. Jeg har problemer med noe så enkelt som å ta en skål i skapet og sette den på benken. Hendene mine klarer ikke å holde den fast engang. Å sitte er og skrive gjør også vondt, så jeg gjør dette kort. Måtte bare få syte litt til noen. De her hjemme må jo begynne å bli drittlei av at jeg har vondt hele tida... Nå har jeg i allefall fått det ut :) Satser på at det er bedre i morra!

6 kommentarer

www.myGlam.blogg.no

27.03.2011 kl.19:51

uff da...goood bedring:)

justinpain

27.03.2011 kl.20:00

Vi trenger å få det ut og jeg vet nøyaktig hvordan du har det...bare i dag har jeg knust 2 glass fordi jeg ikke klarer å holde de fast. Gir deg en klem til:-)

Elin Hansen

27.03.2011 kl.21:18

Uff uff..Håper formen din er bedre i morgen...Ryggen er noe dritt å har vondt i:-( Vet alt om dette...

muumimamma

27.03.2011 kl.22:28

Elin Hansen: Takk takk, er ikke bare ryggen da, det er hele kroppen, spesiellt armene og skuldrene i dag. Ble litt mer bevegelig nå i kveld da, etter at jeg var på treningssenteret en tur :)

muumimamma

27.03.2011 kl.22:29

justinpain: Takk! Det er godt å vite at det er noen som vet hvordan det er :)) Takk for klemmen :))

muumimamma

27.03.2011 kl.22:30

www.myGlam.blogg.no: takk på deg :))

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits