Dag 18 - Hva tror du på?

Hm.... det var et vanskelig spørsmål. Jeg tror på litt av hvert.

Ærlighet f.eks. Jeg tror på det. Det lønner seg å være ærlig. Lyver man så vil alltid løgnene komme og gi deg en på trynet til slutt, på det ene eller andre viset.

Jeg tror på omtanke. Det lønner seg å vise omtanke. Kanskje ikke økonomisk, men viser man omtanke for andre, vil man få det veldig godt med seg selv, og andre vil også sette stor pris på det. Vær god mot andre, så vil også de være god mot deg :)

Jeg tror på å være seg selv. Jeg er meg selv, på godt og vondt. Hvis ikke folk kan ta meg for den jeg er, er de mest sannsynlig ikke noe å samle på. Deres tap, sier nå jeg. De vet ikke hva de går glipp av!

Jeg tror at hvis man finner den som er den rette, vil man vite det ganske raskt. Jeg fant min samboer for litt over tolv år siden. Jeg kjente ganske raskt at dette var mannen jeg ville bli gammel med, og sånn føles det enda :) Det er en deilig følelse!

Jeg tror på at det går an å bruke blogging og sosiale medier på nettet til å både bli kjent med folk og få gode venner, og til å bli kvitt frustrasjon og dårlig humør. Her om dagen var jeg i kjempedårlig humør, og fyttikatta så deilig å kunne fortelle om det i bloggen! Det føltes liksom mye lettere etterpå. Og da fikk jeg lirt av meg ting jeg aldri hadde klart å si høyt til de det angikk.. Blogging og sosiale medier på nett kan være en veldig god ting!

Som sagt, jeg tror på litt av hvert, og dette er noe av det jeg tror på :))

2 kommentarer

justinpain

28.03.2011 kl.02:10

Flott innlegg! Tror også det er viktig å være ærlig og å være seg selv på godt og vondt, tror man kommer lengst med det! Når det gjelder den rette så har ikke jeg funnet den enda, tror også at flere personer kan være den rette, det spørs på hvem av dem du treffer på først. Jeg har meg enda en sleepless natt...jaja...sånn er nå det.

Mojita

28.03.2011 kl.11:39

Veldig enig med deg her ja. Ærlighet varer lengst uansett. Lyver man så husker man ikke hva man har løyet, og så baller det på seg. Og ingen har noe glede av det, aller minst en selv som har løyet. Sannheten husker man, og den er da best bestandig. Så lenge man er trygg på seg selv og står for det man sier og gjør og mener har man det best. Igrunnen er det enkle leveregler.

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits