Dag 19 - Fortell om familien din

Min familie består av meg og:

min samboer, 48 år, jobber med IT, verdens snilleste mann. Han gjør det meste av tungt husarbeid her hjemme. Vi har begynt å geocache, så da navigerer jeg, og han leter når jeg har funnet målet :)

Min eldste datter, snart 23 år, jobber som portør på sykehuset. Hun bor ikke hjemme lenger, men bor likevel i samme hus som meg (på hybel hos naboen). Greit å ha dem nærme selv om de har flyttet hjemmefra :))

Min sønn, 21 år, bor hjemme og går siste år på videregående, skal ut i lære neste år og bli industrimekaniker. Han har ADHD og Asperger syndrom. Ca halve året er han i avlastningsbolig, hvor han trives godt :)

Min nest yngste datter blir 16 i år. Hun er flink på skolen og er stort sett en rolig og grei jente. Vi trener sammen. Neste år vil hun gå studiespesialiserende. Hun driver med kaniner, utstilling og hopping og er ofte på konkurranser og utstillinger med dem. Reiser titt og ofte på besøk til venninner i Haugesund.

Min yngste datter er 11 år om noen dager. Hun er ganske egenrådig og sliter litt med konsentrasjonen. Bruker ofte 3-4 timer på leksene. Er mye ute med vennene sine, men er ikke så flink til å passe tiden og kommer ofte for sent hjem.

Én kommentar

Elin Hansen

28.03.2011 kl.22:13

Høres ut som en flott familie:-) Ha en flott mandags kveld...

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits