Dag 21 - En av favoritt tv-seriene dine

Bones! Jeg digger den serien, spesielt Dr. Temperance Brennan. For en herlig personlighet! De har dessuten klart å balansere alle karakterene så godt mot hverandre at det for meg er den perfekte serie :) Jeg gleder meg hver dag til å se den :)))

4 kommentarer

Georgine

30.03.2011 kl.09:57

Takk for tipset.

Vera Lynn

30.03.2011 kl.12:38

Bones er en av mine favorittserier oxo... Følger reprisen på TV 3 18:30 hver ukedag, men når jeg var i Sverige i går kjøpte jeg sesong 3, 4 og 5 på DVD. Er like fasinerende å se hver gang :o)

justinpain

02.04.2011 kl.11:37

Liker også Bones veldig godt og å få den serien på dvd står på min ønskeliste. Anbefaler deg også å se Ncis,som er litt i samme sjanger som Bones, og hvor der er litt humoristiske innslag mellom personene i det teamet som skal løse drapssaken. Den er min absolutte favoritt for tiden.

muumimamma

02.04.2011 kl.12:00

Ja, jeg ser de fleste sånne serier, og det er mange gode å velge i, men jeg må nok si at Bones er den som appellerer mest til meg :)

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits