Utfordring 30 dager

Nå har jeg forsøkt å følge disse forhåndsbestemte temaene i denne utfordringen. Jeg har faktisk klart å skrive noe om de 25 første dagene. Men jeg finner det faktisk så vanskelig å finne noe å skrive om de fleste temaene, at jeg tror rett og slett jeg avslutter min utfordring her. Nå vil jeg kun skrive om akkurat det jeg føler for, når jeg selv føler for det. Vil jeg la være en dag, da gjør jeg det, og så kan jeg plutselig slå til med 2-3 innlegg en dag jeg virkelig er i siget. Men disse som er bestemt, de sliter jeg litt med å få til, og da blir det bare tull det jeg skriver om. Jeg klarer ikke å se for meg at alt jeg har knotet ned i bloggen min er så fryktelig interessant.

Mitt stjernetegn og om det passer min personlighet? Musikken som kommer når jeg setter Itunes på shuffle? Fem attraktive kjendiser? Hallo? Jeg tror ikke akkurat det er sånt jeg ville foretrukket å lese om i andre sine blogger. Joda, det har jo vært noen fine tema også: 30 interessante fakta om meg selv, f.eks. Beskriv dagen i punkter ble kanskje ikke helt som jeg håpet. Jeg var ganske sur og grinete den dagen. Hvem som fasinerer meg, så klart, Det er nok noe jeg ville skrevet om uansett :)

MEN: Jeg sier herved opp min utfordring, beklager Jeanett, jeg får det ikke helt til. Fra nå av kommer mine blogginnlegg fra eget hode. Jeg trivs best med det tror jeg :) (Jeg kan selvsagt godt svare på en utfordring i ny og ne, men ikke hvis de varer i en måned :)

Men nå er klokka mange, og jeg hører senga rope på meg. God natt, medbloggere!

3 kommentarer

I gode og onde dager!

05.04.2011 kl.08:18

Jeg skriver etter innfallsmetoden. Ingen ting er gjennomtenkt på forhånd og det er herlig...

ENGLEHJERTET

05.04.2011 kl.08:21

Enig med deg!

Jeg syns mye av det du skriver er interessant å lese og jeg også har fått skrevet om noe jeg ville ha skrevet uansett bloggutfordring eller ikke. Men, nå avslutter jeg min utfordring fordi det blir mye av det samme som er igjen så det blir liksom å gjenta seg selv føler jeg.

Jane Mysen

05.04.2011 kl.10:06

Dette synes jeg "høres" veldig positivt ut :) Man skal følge hjertet sitt når man skriver, og du har mye på hjertet, vet jeg :) Gleder meg til å lese det du skriver fremover - du er blitt en jeg følger med her inne! Gode ønsker til deg og dagen din. Må den gi deg mange gleder!

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits