Nå nærmer det seg bursdagsfeiring :)

Min veslefrøken begynner å bli stor! I morgen fyller hun elleve år :) 

I og med at jeg har vært syk, fikk hun ikke hatt skikkelig bursdagsfeiring i fjor, så vi bestemte oss for å feire henne litt ekstra med klassen i år. Derfor skal vi på lørdag ta med oss alle jentene i klassen (13 stykker) på Metro Lekeland og ha Diskobursdag :) Utrolig deilig å slippe å stå over gryter og kaker og sånt selv. De ordner alt der. Og så kan vi sitte og kose oss med kaffe imens.

Frøkna har bestemt at de skal ha pannekaker til mat, pluss at de får is og brus/slush. Når de har spist, får de sjokoladekake. Deretter blir det disko for alle penga :)) Pannekaker er egentlig en ganske safe ting å servere så lenge noen av jentene er muslimer. Alle liker det, og da trenger vi ikke være redd for at noen ikke får spist i allefall :) 

Hele sulamitten kommer på ca 2500 kroner. Kanskje litt dyrt bare for et barneselskap, men det er et godt plaster på såret for manglende selskap i fjor :)

Nå har jeg vært  og kjøpt massevis av bursdagsposer, snop, ballonger og og litt diskoblingbling til å ha oppi posene. Nille er en ganske grei butikk. Jeg hadde ventet at det ble dyrere, men faktisk så kom alt sammen på bare litt over 300 kroner. Det er ikke så verst for blingbling og godteri og sånt til 13 jenter :)

Så det eneste vi trenger å gjøre nå, er å møte opp og bare være der :)) Herlig!5 kommentarer

www.myGlam.blogg.no

07.04.2011 kl.15:42

så gøy;) lykke til med bursdagsfeiring:)

I gode og onde dager!

07.04.2011 kl.19:13

Høres veldig greit ut...

Solblom

08.04.2011 kl.08:52

Lykke til med bursdagsfesten. Høres skikkelig gøy ut!

Reach The Sky

10.04.2011 kl.12:29

Når jeg sitter her og funderer, tenker jeg på hvordan bursdagsselskapene var før ift. nå... Jeg merket meg med mine barn, når de ble invitert, at bursdager mer og mer ble feiret "ute", -det startet da de gikk i 2.klasse: McDonalds, Metro, bowling, etc. Jeg hold hardnakket på hjemmeselskaper så lenge som mulig, men har etterhvert måttet gi tapt. Hjemmeselskaper er ikke bra nok lengre!!!

Annet enn med jenta mi da, her er det visst kos nok med hviske-tiske, film, godteri og overnatting...

Akkja, tenker på da jeg var ung...

muumimamma

10.04.2011 kl.13:02

Reach The Sky: Helt ærlig så har jeg aldri kjøpt sånn "ferdigbursdag" før. Det blir nok første og siste gang tror jeg. Men siden jeg har vært syk og ikke orket å lage noe selskap da hun ble ti år, syns jeg liksom at hun fortjente å få litt ekstra i år. I fortsettingen blir det nok tilbake til hjemmeselskap, med pølser eller pizza, og hjemmelaget kake og film og flasketuten peker på... osv. Både jeg og vesla trivs godt med det :))

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits