Diskobursdag på Metro lekeland :)

Da var dagens bursdagsfeiring overstått :)

Frøkna og alle gjestene storkoste seg tror jeg. Vi bestillte diskobursdag på Metro lekeland. Gjestene kom klokken halv fem, og lekte i en time, før det ble bespisning inne på diskorommet. Der ble det servert pannekaker, sjokoladekake, is og brus eller slush å drikke.

Vi hadde rommet i en time, og så forsvant alle ut i lekerommet igjen, og ble værende til de stengte. Klokken syv kom alle og fikk snopeposer, før de gikk :) Bursdagsbarnet fikk gave fra Metro også. En rosa elefantbamse og et gavekort med gratis inngang til lekeland.  Hun fikk masse kjekke presanger fra klassevenninnene også, og  masse penger :)

Vi var blitt fortalt at det var mye tull og tøys med betjeningen, og at vi måtte gjøre absolutt alt selv, men det ble ikke vår erfaring. Da vi kom fikk jentene på seg grønne vester for at vi skulle kjenne igjen alle når de skulle samles. Deretter lekte alle, mens vi satt og koste oss med kaffe, og tok oss et pizzastykke mens vi ventet. Så ble alle ungene samlet sammen og betjeningen kom og serverte pannekaker og drikke. Deretter kom de med sjokoladekaken, og til slutt kom de med en diger bolle med is. Det var så mye mat og is at ungene ikke klarte å spise opp hverken pannekaker, kake eller is. Vi hadde belaget oss på at det skulle komme på nærmere 2500 kroner, men da vi skulle betale kom hele greia på litt over 1700 kroner. Ikke verst, syns jeg :)

Uansett tror jeg att alle hadde det gøy!  Så da var et selskap ferdig, og bare et igjen. Vi må jo samle familien til selskap i morgen. Jeg har bakt masse muffins. Nå gjenstår bare å lage deilig krem til å pynte med, og diverse geleer og puddinger. Når det er overstått er det heldigvis et par måneder til neste selskap  :)

Her er alle innstallert i diskorommet, og bursdagsbarnet er klar til å åpne gavene før maten :)

2 kommentarer

fembarnsmamma

09.04.2011 kl.21:57

Så heldig du er som er ferdig med ett selskap da. Vi har begge i morgen. Denne helga har da gått med til å forbrede selskap og ha selskap i morgen. Gleder meg til mandag jeg... Det er jo veldig koselig med selskap, men jeg er litt sliten nå ja

muumimamma

09.04.2011 kl.22:24

fembarnsmamma: Det var deilig å ha barneselskapet overstått ja :) Vi kunne godt hatt begge selskapene på en dag også, men det ble litt seint til å ha enda et selskap etterpå. Vi var ikke ferdige før klokka syv.

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits