Mårn!

I dag var jeg utrolig uthvilt når jeg våknet Deilig! Så nå har jeg hatt rundvask på badet, og er klar som et egg til å pynte muffins. Jeg laget blå og rosa "Angel feather icing" i går, som står i kjøleskapet og bare venter på å bli brukt :) Skal bli spennende å se om jeg får det til å se bra ut. Jeg har aldri laget sånt før :) Men men, det er vel smaken som er det viktigste, ikke hvordan det ser ut.

Whoops! Der hadde jeg jammen pynta gitt! Det var ganske gøy, selv om de ikke ser helt proffe ut da :) Og smaken? Hmmm. Som muffins med trollkrem kanskje? Trollkrem uten bær, men med vaniljesmak :) 

Da gjenstår bare å sjekke om jeg fikk geleen stiv i løpet av natta (Jeg har laget fra bunn av!) Og så må jeg røre sammen litt sjokolademousse, og kjøpe litt mer kaffe, så er vi mer eller mindre klar for selskap :)) Og ute skinner sola, så jeg skal snart sette meg ut på terrassen med en god kopp kaffe, og bare NYTE våren en liten stund før gjestene kommer :)) Ha en super søndag! 

 

3 kommentarer

Vera Lynn

10.04.2011 kl.11:43

Hmmm, dette så utrolig godt ut!! Flink du har vært på formiddagen... kan ikke si det samme, har bare sløvet rundt i flere timer.... Når jeg så de delikate bildene av muffinsen dine ble jeg fristet til å lage noen selv.... vi får se hva det blir til senere :o) Ha en fortsatt fin søndag :o)

Reach The Sky

10.04.2011 kl.12:21

Åw du har vært flink, da. Håper det smaker.

I gode og onde dager!

10.04.2011 kl.13:41

Disse så jo bare snaksi ut...

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits