Familiedrama overstått :)

Mine foreldre, og begge mine søstre med familier kom til kakeselskap i dag. Jeg hadde laget masse kule muffins med søt krem på, og sitronfromasj, sjokolademousse, hjemmelaget bringebær/jorbær gele og fruktsalat. Muffinsene var nok en fryd for øyet, men de ble litt for søte, så det ble ikke spist så mange. 

Jeg lurte fælt på hva jeg skulle gjøre med dem, men så fikk jeg en lur ide! Kremen er jo nesten det samme som deigen man bruker til marengs/pikekyss, så jeg satte dem inni ovnen og stekte dem en time, og lot dem stå i ovnen til den var kald etterpå. Så nå er det muffins med seig marengs på toppen! Og de ser akkurat like fine ut som de gjorde før jeg stekte dem!  Ungene har spurt om å få med seg på skolen, så de i klassen kan smake, og nå går det an :)) Dermed blir jeg kvitt hele sulamitten!

Men uansett. Vi har hatt en kjempekos dag med hele familien her, og veslefrøkna som var bursdagsbarn var også kjempefornøyd :) Og ikke minst: Sola skinte og varmet sånn at vi kunne sitte på terrassen mye av tida. Det var 18 grader i skyggen! Deilig!

6 kommentarer

fembarnsmamma

10.04.2011 kl.23:07

Vi er også ferdig med selskap for vår Elias. Når endelig alt var ryddet bort og vi var klare for å innta sofaen, så kom omgangssyken på besøk til oss..... Hmfr

muumimamma

10.04.2011 kl.23:24

fembarnsmamma: jøss, omtrent som her! I går etter barneselskapet kastet jeg opp. Men jeg følte meg bedre etterpå. Og i dag kommer det andre veien.. Men ellers har det vært en fin helg :)

Solblom

11.04.2011 kl.04:45

Hmm.. Kanskje noe som går?? Jeg har også fått magesjau på ett eller annet vis..

Godt det ble en vellykket feiring! HAdde dere det kos på Lekelandet, forresten? Har vært på kurs, så om du har blogget om det så har jeg ikke fått lest det..

muumimamma

11.04.2011 kl.07:16

Solblom:Wow! Tidlig oppe i dag? Joda. Det gikk over all forventning :) Du kan lese om det på innlegget om diskobursdag om du vil :)

I gode og onde dager!

11.04.2011 kl.09:09

Muffinene så veldig kule ut...

muumimamma

11.04.2011 kl.10:14

Siv Svanem.: takk skal du ha :)

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits