Auauau!

I dag skinner sola fra blå himmel, og det er rett og slett deilig ute! over 20 grader i skyggen! Derfor tenkte jeg som så: I dag går jeg ned til sjøen og går meg en tur! Tenk så deilig å rusle langs sjøen i dette flotte været!

Som sagt så gjort. Jeg kom meg ut dørene rett før klokka elleve. Gikk ned til hovedveien, og 200 meter bortover.  Så måtte jeg krysse veien for å komme ned til sjøen. Fotgjengerfelt, hvite striper i veien. Og jeg klarer selvfølgelig å snuble i de hvite stripene og gå på trynet. Midt foran alle bilene!! Noe så flaut!! Og så vondt!. Jeg måtte bare snu og halte meg tilbake, for kneet mitt føltes som det skulle rives av, og håndleddene mine verker som bare juling!

Så nå sitter jeg her, og får heller ta dagen med ro, og sitter på terrassen med kaffe, og foten høyt eller noe. Ikke tror jeg det blir særlig mye trening heller i dag. Får utsette det til i morra tror jeg...

ÆSJ!

10 kommentarer

Vigdis-hus trua

11.04.2011 kl.12:53

Nei uffameg det var ikke den mandagen du ønsket,stakkars deg!

Det var jo greit at du ikke møtte fronten på bilene.

Selv husker jeg at jeg løp for å rekke bussen og løp over gangfeltet og tryna etter å ha kommet seg over,men den dagen var det glatt og jeg slo kneet ganske godt.

Flaut å gå ombord på bussen med hull i buksa og i tillegg å være skitten på hender og klær.

muumimamma

11.04.2011 kl.13:03

Vigdis: Ja, her var det heldigvis tørt og godt ute, og ikke hull på buksa. Men all huden på kneet var skrapt av, så det ble utrolig sårt kan man si.

Mojita

11.04.2011 kl.14:37

uff uff uff, det hørtes ikke godt ut. Jeg snubler og detter stadig vekk jeg også, men har funnet ut at det er ankelen som svikter - og så ligger jeg der før jeg får enset noe som helst. Min mor var også slik, hun snublet i en blyantstrek pleide hun si, og det blir noe av det samme som deg og hvite fotgjengerfeltstriper. Håper det går fort over.

I gode og onde dager!

11.04.2011 kl.14:38

Uff da stakkar deg. Jeg er selv en stor klossmajor vet ikek hvor mange ganger jeg har gått over ende i vinter.

Reach The Sky

11.04.2011 kl.15:35

Snakk om å være uheldig, da! Jeg har aldri hørt at noen har snublet i de hvite stripene før, så dessverre måtte jeg trekke litt på smilebåndet. "Innskill". Du burde saksøke kommunen, hehe, her har de gjort dårlig arbeid.

muumimamma

11.04.2011 kl.15:45

Reach The Sky: Hehe, tror nok de fleste trekker litt på smilebåndet av ei sånn kløne :)

Anne Marie

11.04.2011 kl.16:32

Uff dette hørtes vondt ut. Men jeg måtte, som Reach The Sky, smile litt over at du snublet i de hvite stripene, men alt er mulig. Selv har jeg en stygg uvane med å kollidere med lyktestolper, dører og slikt som står i veien. Det har ført meg til legevakten et par ganger med skjev nese og blått øye. En gang kuttet jeg meg i panna og måtte stripses, unngikk heldigvis å sy men det var nære på. Jeg går ofte i mine egne tanker, og ser ikke alltid hindringene. Men det har gått bra lenge nå:-) Ønsker deg god bedring.

Jane Mysen

11.04.2011 kl.21:40

Æsj, så uheldig! Jeg håper det vonde blir fort borte, og at du kommer deg ut på tur i morgen :) Å rusle langs sjøen høres fantastisk deilig ut :) Her ligger vann og stier under en halvmeter snø. Gleder meg til den blir borte!

God bedring, kjære deg.

muumimamma

11.04.2011 kl.23:56

Jane Mysen: Takk takk :) Det blir nok ikke noen tur på meg i morgen uansett tror jeg. Her pøser det ned nå, og da er det liksom ikke like koslig å gå langs sjøen. Men jeg skal på kaffe-date med bestevenninnen min, så det får være plaster på såret :) (utenom plasteret på kneet da, hehe)

Glad vi ikke har snø her uansett, jeg liker liksom best når snøen holder seg i fjellet der den etter min mening hører hjemme :))

muumimamma

12.04.2011 kl.00:00

Anne Marie: Jeg pleier ikke å kollidere i ting, vanligvis, unntatt en gang jeg sprang rett inn i ei glassdør og fikk en diger Donald.kul i panna. Den var åpen da jeg sprang inn, men da jeg sprang ut, hadde noen lukket den!!

Når det gjelder fotgjengerfelt, er det ikke første gang, men som regel tryner jeg fordi jeg vrikker foten. Vi kjørte forbi der jeg ramla da vi skulle handle, og jeg ser at jeg må nok ha tryna fordi veien var ujevn. Sånn er det med den saken :)

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits