Travel morgen.

I dag er en travel morgen. Jeg ble vekket klokken syv som vanlig da gubbelille dro på jobb.  Så fortsatte det med alt som skal til for at ungene skal stå opp, spise frokost, stelle seg, komme seg i klærne og komme seg ut dørene og til skolen.

Nå var det tid for meg selv til litt morgenstell, med dusj og stell og påkledning og alt som trengs.

Pass på at jeg har fått tatt medisinene mine, få meg noe i magen, og 5 minutter ved PC'en. Påkledningen tok forresten noe lenger tid en vanlig. For etter at jeg ramla i går, er kneet fryktelig sårt, så det å få på seg buksa var ikke så lett. Heldigvis går det greit å gå nå.Men buksa mot kneet gjør litt vondt, det må jeg innrømme. Jeg tror skulderen også fikk seg et slag da jeg ramla, for det er sånn gangsperr der at det kjennes som om jeg har løftet vekter hele natta. Det ga meg litt utfordringer når jeg prøvde å få på meg BH.

Men nå sitter jeg her, klar til dagens dyster :) Om en halv time kommer veslefrøkna hjem fra skolen, og da må hun skynde seg å pusse tennene godt, før vi skal til tannlegen. Hun er flink å pusse, så det går nok bra. Deretter kjører jeg henne rett tilbake til skolen igjen, før jeg stikker bort på Kilden kjøpesenter, og treffer min beste venninne  for en kaffe-date :)  Det gleder jeg meg til. Det er alltid så koselig å gå på kaffe-date med henne :)) I dag skal vi "designe" en ny duk som hun skal lage. Hun har med seg det hun har tenkt å bruke, og så setter vi oss ned og finner ut hvordan hun bør sette det sammen for at det skal bli finest mulig :)

Etterpå tror jeg at jeg bør komme meg bort på treningssenteret og få tatt igjen det jeg ikke fikk trent i går.

Jah... det var planene mine for formiddagen. Hva skal du gjøre i dag?

2 kommentarer

Mojita

12.04.2011 kl.09:56

Hei på deg, godt å høre at det går bra med kneet ditt. Jeg sitter på jobben, (og leser blogger innimellom hi hi), og her blir jeg til kl. 15.30. Da er det hjem og kjøre datter til Keyboard øvelse, og etterpå hjelp med lekser. Hun har en særoppgave som skal leveres fredag, men har den under kontroll, så det går bra. Så blir det middag laging, og hvis jeg gidder skal jeg pusse vinduene. De er forferdelige, og jeg liker å ha et rent hus å komme hjem til etter ferie.

Solblom

12.04.2011 kl.11:01

Jeg er nok litt for avhengig av å ha et toalett i nårheten, og helst mitt eget, så mine planer for dagen ble avlyst.. Kos deg på cafe, gode venner er alltid en god vitamininnsprøyting :)

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits