Morgenkaffe på terrassen :)

Mens jeg venter på vesla er det ganske deilig å sitte på terrassen med morgenkaffen:) Sola skinner, fuglene kvitrer, og bå bordet står terrasseblomstene i full flor :)

Ha en fin dag! Vi blogges!

5 kommentarer

Mojita

12.04.2011 kl.09:51

Er dette fra din terrasse? - det så utrolig koselig ut da. Har ikke satt ut noen blomster ennå, det var bare pluss 4 i dag morges, så jeg venter til etter påskeferien.

fembarnsmamma

12.04.2011 kl.10:26

Sol???????????? Her er det grått og trist. Ute regner det og det er 5 grader................ Urettferdig!!!!!!!!!!!!!

Marianne

12.04.2011 kl.10:45

Det så utrolig koselig ut. Fint vær i Stavanger. :)

Rita

12.04.2011 kl.13:37

Herlige vårvær hos dere ser jeg! Sola titter så vidt fram gjennom skyene her nord, men vi har ett stykke igjen før vi kan sette ut blomster på terassen.......men jeg nyter våren og hestehov så lenge :-)

Hyggelig at du vil være med på min Giveaway !

Kommer innom bloggen din og leser mere i kveld, når jeg har bedre tid :-)

Hilsen Rita

muumimamma

12.04.2011 kl.23:45

Rita: Så koselig ar du har lyst å lese mer :) Alltid hyggelig når noen fatter interesse for bloggen min :) Så at det var litt å lese på din også, blant annet fra England :)

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits