Ekstremslanking... Går det an??

Jeg satt og så på nyhetene i går,  og ble mer eller mindre sjokkert av en av disse "Gullungene" som spinner rundt på TV-skjermen en gang i uka! Lars Petter heter han, og han skal altså nå "fronte"  på sin blogg en ekstremdiett som visst nok er veldig populær i Hollywood og i Sverige.

Hva i alle dager tenker han på når han går ut og anbefaler unge jenter å slanke seg med ET glass babymat pr dag??? Hallo?? Et sånt glass inneholder 150 kalorier, det er jo helt sykt! Et voksent menneske trenger minst 1200 kalorier daglig for å fungere normalt.

Greit nok å kutte LITT på kaloriinntaket, kanskje ned i 1000 kalorier daglig, men 150 er litt vel ekstremt spør du meg. Jeg håper virkelig ikke det er noen som hører på hans "råd" når det gjelder slanking. Har dere sett disse hollywood "bertene" som tyr til sånne ekstreme dietter? De ser jo ut som beinrangler hele gjengen. Det er ikke akkurat pent.

Jeg kunne hatt godt av å miste 20-25 kilo, men jeg kunne aldri klart en sånn diett. Da foretrekker jeg heller å spise små sunne måltider gjennom dagen, og trene noen ganger i uken. Det går nok ikke like fort om å nesten la være å spise, men i det lange løp tror jeg at jeg er tjent med å gjøre det sånn. Jeg merker allerede at treningen begynner å gi resultater. Ikke så mye på vekten enda, men jeg blir fastere i fisken :)) hele 6 cm har jeg gått inn i livet, og kanskje til sommeren har jeg gått inn 10-15 cm? Hvem vet? Det er bare å krysse fingrene og håpe på det beste :))

Men til dere unge jenter som måtte poppe innom og lese dette. Vær så snill og tenkt dere godt om hvis dere vil miste noen kilo!  Dette er ikke bra for dere! Og dessuten er det mange av dere som enda vokser, og vil strekke dere i høyden. Da vil veldig sannsynlig det dere evt har av valpefett forsvinne. Flesteparten av dere har ikke behov for å slanke dere i det hele tatt! Uansett: Tenk dere godt om, og snakk heller med noen som har greie på slanking før dere tyr til ekstreme dietter. Det er mange veier til en finere figur, og jeg er sikker på at dere kan få hjelp til å finne en som er mye lurere enn dette :))

 

4 kommentarer

I gode og onde dager!

12.04.2011 kl.14:45

Synd at slike ekstremister når frem i media.

Vera Lynn

12.04.2011 kl.15:38

Jeg håper heller ikke at noen går på denne kuren, men av erfaring så er jeg redd at noen kommer til å gjøre det.

Når jeg var 23 - 25 år gammel gikk jeg på en ekstremdiet for å gå ned i vekt. Jeg var veldig stor å trengte å gå ned, men fikk ingen hjelp hos legen min. Jeg laget da min egen diet, som bestod av omtrent ingenting. Middagen bestod av en boks med lavkalori sodd omtrent hver dag. Jeg klarte å gå ned over 40 kg og var bare så fornøyd med megselv.

Problemet var bare det at når jeg begynte å spise "litt" mer normalt igjen raste kg på, og uansett hva jeg gjorde klarte jeg ikke å stoppe det. Heldigvis la jeg ikke på meg alt igjen..., er fortsatt en stor dame!!

Nei og atter nei til hurtige og farlige slankekurer, de fører aldrig noe godt med seg!!

muumimamma

12.04.2011 kl.16:42

Vera Lynn: en boks sodd er ikke akkurat noe å skryte av det heller nei.... huff. Godt du ser litt klarere nå da:))

muumimamma

12.04.2011 kl.16:42

Siv Svanem.: Helt enig!

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits