Nei, nå er det sent, gitt!

Jeg har lagt meg til en stygg uvane i det siste. Klarer ikke å løsrive meg helt fra TV om kvelden, så når gubbelille inntar horisontalen, blir jeg sittende og se på TV, for jeg "må bare få med meg slutten på dette". Noe så irriterende. Jeg tror ikke jeg får nok søvn på  denne måten akkurat. For når jeg går og legger meg når "må bare få med meg slutten på dette" er ferdig, så er jeg dum nok til å ta med meg min kjære Galaxy Tab inn i senga, så blir jeg liggende og spille spill, lese bøker, sjekke Facebook og blogg...... osv osv..

Jeg tror jeg må ta meg selv i nakken  og begynne å legge meg litt tidligere, og KUN holde meg til bøker og Sudoku på sengekanten (noe jeg blir veldig trøtt av). Jeg sitter her og TV står på enda, men jeg har IKKE begynt å se på det programmet som står på nå. Så nå skal jeg bare si god natt til alle, Skru av TV, pelle meg på badet, og krype under dyna. UTEN Galaxyen..

Håper dere får sove like godt som jeg har planer om! I morgen tidlig må jeg opp og dusje, få ungene på skolen, skynde meg til legen for min månedlige sprøyte i magen (hormonhemmende tablett som blir sprøytet inn under mageskinnet) og så må jeg skynde meg videre til bussen så jeg rekker fysioterapeuten klokka halv ti. 

God natt!

4 kommentarer

a4liv

13.04.2011 kl.01:16

Kjenner meg veldig igjen. Sitter oppe her kveld etter kveld etter at gubben har lagt seg jeg også.

Reach The Sky

13.04.2011 kl.04:19

Ser du på klokka på denne kommentaren, så er det verre natteranglere. Eller nei, jeg er bare oppe "et øyeblikk", jeg har visst fremdeles ikke sluppet taket i spebarnstiden, da var det heftig med oppvekkinger fra småtrolla. Mine sov på skift, så det ble som nå, noen timers søvn, og så opp og varme melk...natta gjennom.

justinpain

13.04.2011 kl.07:10

Kjenner meg litt igjen her ja,og tror du får holde deg til bøker og slike ting på sengen, pcen blir man mer våken av..Har en stygg uvane med å ta pcen med meg jeg også, for å se film( jeg ønsker meg veldig gjerne tv på rommet ) Får håpe du ikke er så altofr trøtt når du skal rundt på gjøremålene dine i dag... God morgen forresten... ønsker deg en fin dag.

I gode og onde dager!

13.04.2011 kl.08:18

Velkommen i klubben. Jeg liker nok de sene timene litt for godt.

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits