Fantastisk!

I dag morges, da jeg dro til fysioterapeuten, var den venstre armen min mer eller mindre ubrukelig i andre stillinger enn hengende rett ned. Da jeg ramla tror jeg at jeg fikk en smell i skulderen, og det kjentes godt!

Men, under over alle under:  Fysioterapeuten har begynt å bruke en slags elektroterapi på meg, for å få bukt med fibroser og sånt, og jammen funka det på skulderen også gitt! Nå kan jeg faktisk løfte armen (selv om den er øm enda da)

Har jeg ikke en fantastisk fysioterapeut? :)))

8 kommentarer

justinpain

13.04.2011 kl.16:11

Jo det har du da:-)) Er det trykkbølgebehandling du har fått mon tro...?

muumimamma

13.04.2011 kl.17:33

justinpain: Nei tror ikke det. Jeg har en metalldingsdings i hånda, med ledning til et apparat. Hun har en elektrode på armen, med ledning til samme apparatet, og så har hun gummihansker på seg og masserer. Ganske deilig, for det vibererer og sender elektriske impulser til det fibrøse vevet :) Så det kjennes kanskje mer som vibrasjonsmassasje..? Men hvis hun tar av seg hanskene forsvinner all elektrisiteten... snodige greier.

Jane Mysen

13.04.2011 kl.19:16

Ja, du har en fantastisk fysioterapeut! Jeg har en knakendes god kiropraktor (bokstavelig talt) - han bryter meg opp en gang i måneden, og hver gang føler jeg meg som et nytt menneske. God bedring med armen din - håper du ikke blir gående med den slik lenge.

Reach The Sky

13.04.2011 kl.19:17

-:)-

Solblom

13.04.2011 kl.19:37

Så godt at du har en god fysioterapeut. Og bra at armen er god, man trenger gjerne hele kroppen iløpet av dagen :)

Georgine

13.04.2011 kl.21:25

Ja heldige deg. Flink han!

muumimamma

13.04.2011 kl.21:35

Ja, jeg er veldig fornøyd med fysipterapeuten min :) Som forresten ikke er en han, men en hun :) Hun er spesialist i lymfeødem og fibroser. Og jeg føler meg nesten som et nytt menneske hver gang jeg har vært der. (Og jeg er der ca 1 gang i uka..)

muumimamma

13.04.2011 kl.21:38

Jane Mysen: Skulderen min har vært ganske låst lenge, så det var nedtur at den ble enda mer låst, men nå er jeg tilbake der jeg var før jeg falt, og om en måned skal jeg i MR for å finne ut HVORFOR den er låst, og kanskje få gjort noe med det så jeg får låst den opp :)) Så det er bare å krysse fingrene og håpe på det beste :))

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits