Namnam!

I dag skulle vi gjøre det enkelt med middagen. Koteletter i ovnen, ris og bernaisse saus. Alt var veldig lettvint, helt til jeg skulle lage bernaisse. Det var ikke en eneste pose igjen i skuffa! Men jeg kom på noe lurt. Jeg skulle prøve noe jeg aldri har gjort før, lage sausen fra bunn av! Og som sagt så gjort.

Jeg hakket løk og freste i smør og sukker et minutt, så hadde jeg i hvitvin og eddig (brukte hvitvinseddik jeg) og lot dette koke inn. Jeg silte av løken, og brukte kraften. (vet ikke om det skal siles da, men jeg gjorde nå det)Kraften og eggeplommer vispet jeg kraftig sammen så det skummet, og så kokte jeg det opp til det tyknet, og tok det vekk fra platen. Nå pisket jeg inn masse smør, litt om gangen, og til slutt hadde jeg i estragon, salt og pepper. (Løken jeg silte av brukte jeg forresten som tilbehør til maten :)

Sausen ble perfekt! Kjempegod! Så nå er jeg litt stolt av meg selv :)) Desverre glemte jeg å ta bilde av den, og nå er det for sent, for det er ikke mer igjen. Men det var faktisk ikke så vanskelig :)) Så dette gjør jeg nok igjen :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits