Godt å trene igjen!

Den siste uka har jeg fått trent lite. Og det merkes på kroppen, gitt!  Siden lørdag har jeg vært enten syk eller skadet. Men nå, vettu! Nå er jeg i farta igjen! 

Kom nettopp hjem fra en times trening på Trimeriet. Deilig! Det får fart på pumpa, og svettekjertlene gitt! Hver gang jeg kommer hjem drypper det av meg! Nå må jeg nok innrømme at jeg ikke helt trenger en times trening for å få DET til da. Jeg kan stå på kjøkkenet og lage mat og det drypper akkurat like mye av meg når jeg er ferdig.... Det har nok litt med at jeg får sprøyter som seter meg i overgangsalderen. Hetetokter er noe dritt. Håper jeg slipper å ha det så lenge da.

Men tilbake til treningen. Jeg startet altså med 20 minutter Cross Country sykling. Deretter var det en halvtime med styrketrening, og til slutt ytterligere 10 minutter med Cross country sykling igjen. Og selvfølgelig med musikk på øret! Sykling går utrolig fort unna hvis man sykler i takt med musikken!! Så dette var dagens dyst :) Hvis været er bra i helgen blir det sikkert litt turgåing i naturen også. DET liker jeg kjempegodt!

Og da jeg kom hjem hadde min yngste datter kommet hjem fra skolen, og hun hade med seg ei lita påskehøne hun har laget i kjeramikken på skolen. Bare se, er den ikke fin?6 kommentarer

justinpain

15.04.2011 kl.13:30

Høres herlig ut å trene slik, du er kjempeflink:-))) Det gjør jo så godt etterpå selv om det er "slit" når det står på. Hva var vel bedre enn å komme hjem og se at barnet sitt hadde laget en kjempefin påskehøne?? Den var veldig flott:-))))

Mojita

15.04.2011 kl.14:24

Trening er bra, og merker at jeg savner det når jeg ikke har gjort noe på et par dager. Det skjedde ikke før, men jo mer man trener, jo mer lyst får man på å trene. Iallfall er det slik med meg.

Men hvorfor i all verden får du sprøyter får å komme i overgangsalderen? Du er jo bare 43 år.

muumimamma

15.04.2011 kl.14:34

Mojita: Det er en del av behandlingen min etter at jeg fikk brystkreft. Jeg må bruke de sprøytene i 5 år. Den krefttypen jeg hadde var hormonelt betinget, og da må de gi meg noe som er hormonhemmende for å hindre tlbakefall. Jeg brukte først tabletter, men de ga meg så store leddsmerter at jeg orket ikke gå sånn lenger. Da jeg ble tatt av tablettene og begynte med sprøyter fikk jeg nesten et nytt og bedre liv! Jeg lever heller med hetetokter enn de leddsmertene, kan man si!

a4liv

15.04.2011 kl.14:53

Så flink du er til å trene da... jeg må si at jeg har også trent en del fra tid til annen... men lystbetont eller godt har det definitivt aldri vært.

Mojita

15.04.2011 kl.19:02

Da forstår jeg straks mer. Men vil du ha slike hetetokter hele tiden mens du tar disse sprøytene, eller vil det gå over sånn etterhvert?

Jeg skjønner at jeg har vært ekstremt heldig, har ikke kommet i overgangsalderen ennå.

muumimamma

15.04.2011 kl.20:00

Mojita: Det vet jeg ikke. Noen har det bare i begynnelsen, mens andre har det i mange år. Min mor f.eks. kom i overgangsalderen da hun var ca 50. Nå er hun 66 og har enda hetetokter... (gjett om jeg håper jeg slipper det da!)

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits