Tivolidag :)

I dag tok jeg med meg mann og barn og gikk på tivoli :)  Ungene var med på allslags skremmende og farlige duppeditter som svinger fort rundt og går høyt opp i lufta. Se bilder under. (Pssst: Jeg turde faktisk å være med i pariserhjulet. Det er JEG som har tatt bilde av Julie når hun ser ut over tivoliet :))

Vi spilte litt i tivolibodene også, og i Basketball var det faktisk JEG som var nærmest å vinne en DIGER bamse. ballen rullet rundt og rundt oppå kanten av nettet, og skulle akkurat til å ramle ned i nettet, da den ombestemte seg og vippa feil vei og datt utfor... æsj!  Vi spillte sånn greie der vi skal rulle kuler opp i hull, så er det biler som flytter seg framover etter hvilke hull vi treffer. Caroline vant TO ganger, begge gangene sånne enhjørninger med blinkende horn og musikk i.

Denne dingsen snurret rundt og rundt og vrei seg både opp og ned. Her henger ungene opp ned . Det er de som sitter midt mellom de som har ryggen til .... rosa bukse og sånn...

VeslefrøknaSyns denne som gikk rundt og rundt og helt rundt osv. var veldig kul... hun tok den tre ganger... eller var det fire? Her kan man såvidt se de rosa beina hennes stikke utav setet (De øverste beina)

Her sitter vi mange meter opp i lufta og studerer tivoliet :)

 

Etter tivoliet følte vi for litt mat, så vi tok turen til Sandnes og koste oss på Dolly Dimple, før vi spaserte oss en tur langs Sandnes Brygge, og vendte nesa hjemover igjen :)

Ungene koser seg med is etter pizzaen på Dolly

Spradebasser på brygga :)


Kanskje ikke helt så store unger de har tenkt på når de har satt opp lekestativ på brygga. Meningen er vel at man skal HENGE etter armene....

Vi hadde i allefall en koselig dag i dag! Selv om det yret litt imellom. Det var egentlig bare friskt :)) Nå skal vi kose oss litt til. Foran TV'en! Ha en nydelig kveld! Blogges :))

2 kommentarer

a4liv

16.04.2011 kl.21:13

Ser ut som om dere har hatt en kjempefin dag :)

muumimamma

16.04.2011 kl.22:58

a4liv: Det har vi :) Nå har jeg lagt ut film fra en av de nifse maskinene også :))

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits