Åh for en deilig dag!

Dagens kaffe er inntatt på terrassen, i t-skjorte. Ute er det strålende solskinn fra blå himmel. Det eneste man kan se der oppe er striper etter flyene som har passert langt der oppe. Kanskje ikke så rart. Det er ikke SÅ langt til flyplassen.

Jeg tror dette blir en ganske lat dag. Jeg gidder ingenting, liksom, vil bare nyte dagen. Ungene er minst like late som meg. De har jo påskeferie (med trykk på FERIE), så de ligger lett henslengt på hver sin sofa og glaner på TV. På en måte hadde det vært ganske deilig å fått dem med seg ut litt i finværet, men det er så utrolig deilig å bare gjøre INGENTING!

Men jeg skal nok få dra dem med meg en tur til Kvadrat i allefall (For dem som ikke vet hva Kvadrat er, så er det altså et digert kjøpesenter i nærheten) Julie hadde jo bursdag nettopp, og fikk en fin buksedress, som IKKE falt i smak hos frøkna, selv om hun var veldig høflig og takket masse for den fine buksedressen :) Den er kjøpt hos Lindex, men vi har funnet ut at ikke alle Lindexbutikker fører samme merker. Denne er kjøpt på Kvadrat, og det er KUN de som fører dette merket her i distriktet. Får håpe vi kan få byttet den da, så hun får noe hun liker.

Jeg har jo allerede bestemt at mandag, onsdag og fredag skal være faste treningsdager. Så jeg får nok dra med meg Caroline en tur og trene i dag, men det kan vi ta i kveld. Vi har mottatt de nye adgangskortene, noe som gjør at vi kan gå og trene akkurat når vi ønsker, uavhengig av åpningstider :)) Det er jo ganske bra da, særlig nå som det er påske :)

Men nå får jeg begynne å "forberede" ungene på en tur til Kvadrat. Vi kan jo ikke bare sitte her og sløve vekk hele dagen! Ønsker alle en kjempedeilig påske! Her skal vi i allefall ha akkurat det. Det er meldt sol hele uka!!

Blogges!

5 kommentarer

Solblom

18.04.2011 kl.13:52

Å, som jeg gleder meg til sol hele uka :) Jeg har nettopp hatt en iskaffe; Noka milkshake + is + instant kaffe - gled deg :)

muumimamma

18.04.2011 kl.14:12

Solblom: Høres deilig ut! Jeg håper jeg får pakken før påske. Gleder meg masse til å komme igang! Jeg hadde meg akkurat en iskaffe jeg også :) Type Nutrilett. Den er kjempegod, så det er mye mulig at jeg kjøper flere av den sorten og kombinerer med NOKA :) Vi får se. Hvis NOKA er like god er jo ikke det nødvendig. Hvor lang tid gikk det før du fikk første pakke?

Solblom

20.04.2011 kl.07:45

Hmm, jeg tror det tok ei uke før jeg fikk pakken i posten. God påske :)

Vigdis-hus trua

22.04.2011 kl.09:26

Forsmak på sommer!

Deilig med sol som tar litt i når man kan sitte ute i en god stol,noe jeg ikke har fått gjort enda.

Ser at du ønsker å sette av 3 dager til trening og det er dager som gjør at uken kommer til å gå fort,jeg misunner deg litt nå gitt...skulle gjerne ha hatt noen å dra sammen med på helsestudio .

muumimamma

23.04.2011 kl.00:10

Vigdis:ja, jeg prøver å holde meg til tre dager i uka. Kjenner jeg har godt av det. Du får komme en tur hit, så kan du fort få noen å trene med ;)

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits