LITT ubehagelig kan man si

Har noen prøvd å ta vanndrivende tabletter, og så gå til byen rett etterpå? Jeg for min del liker ikke å gå på do på kjøpesenter og sånt. Tok jo som vanlig medisinene mine i dag, og så stakk jeg og ungene til byen og koste oss. Dvs, de koste seg. Jeg gjodre også det, til å begynne med.

Vi tok bussen ned, og så byttet vi det beltet jeg kjøpte i går, som viste seg å være ødelagt. Deretter gikk vi på kafé. Jeg kjøpte meg en dobbel kaffe mocca, og ungene fikk hver sin smoothie og en kake. Så langt, så bra.

Disse øredobbene kjøpte jeg til meg selv. 20 kroner er ikke verst pris da :) (Nåh... ikke HELT like, men de var ganske like. Syns faktisk mine var litt finere:)

Deretter gikk vi inn på en butikk hvor ungene fikk gå berserk i en hylle med smykker og sånt til 20 kroner stykket, før vi gikk på Clas Ohlson og kjøpte nytt dampstrykejern. (DET trengte jeg!) Nå begynte jeg å kjenne presset fra blæren. Men foreløpig gikk det ganske greit. 

Mitt nye strykejern

Til slutt før vi gikk for å ta bussen hjem, måtte vi en tur innom Monkis. Jeg syns det peip litt mye da vi gikk inn i butikken, så jeg gikk til kassen og sa fra. Damen i kassen tok med seg strykejernet for å sjekke om de har glemt å deaktivere alarmen. Men neida. Så sjekket hun posen med smykker. Like stille der også. Men posen med beltet som jeg hadde byttet, det peip som bare juling. Heldigvis hadde jeg kvittering på det, for på beltet hang det en diger svart alarmdings. Hun var heldigvis snill og fjernet det for meg.

En sånn svart alardings hang på beltet mitt..

Lit rart er det da, at da jeg gikk ut fra Gina Trikot, var det ikke en lyd, ikke i noen av de andre butikkene heller....

Men nå kjente jeg blære veldig godt! Og selvfølgelig hadde jeg tatt på meg ei ganske stram bukse. Det gjorde ikke akkurat problemet bedre.. Så vi gikk til busstoppet, for å finne ut at det var et kvarter til bussen gikk. Da trasket vi heller til neste stopp, hvor det går flere busser. Og der ble vi stående sikkert 10 minutter før bussen kom. Kan noen tenke seg hvordan jeg begynte å føle meg da? Når man går så lenge og er trengt, da begynner det å gjøre vondt. Gjett om jeg mer eller mindre sprang inn da vi kom hjem! Det var nesten som å komme til himmelen skal jeg si dere!

Så nå sitter jeg her helt i skyene omtrent, og kjenner hvor deilig det er å ikke være tissetrengt :))

Muligens en litt teit ting å blogge om, det å måtte på do. Men som jeg har nevnt tidligere: Jeg blogger om akkurat det som faller meg inn, og akkurat nå ble altså det mitt tema... hehe.

Ha en strålende dag rundt om i vårt langstrakte land :))

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits