I natt reiste jeg bort

Jeg var veldig sein i seng i natt. Ikke trøtt i det hele tatt, så jeg krøyp ikke under dyna før klokka var nærmere halv tre. først ble jeg liggende og lese litt, så slukket jeg lyset... kanskje i tretiden? Vel... jeg ble liggende og vri meg, og vri meg, og vri meg. Fikk ikke sove. Siste gang jeg husker at jeg så på klokka var den halv fem.  Men så ble det mørkt.

Og jeg pakket kofferten og dro. Tok taxi til flyplassen, og fløy via Oslo til Stockholm. Der ble jeg møtt av en god venninne som tok meg med hjem. Jeg ble kjent med henne via Facebook, og har hatt god kontakt med henne ganske lenge nå, både via Facebook og på telefon. Men vi har aldri møttes sånn face to face. Så utrolig gøy det var da hun sto der på flyplassen for å hente meg!! Det ble masse klemmer og skravla gikk i ett på vei hjem til henne.

Hun bor i blokk, et stykke utenfor sentrum. Selv om jeg aldri har vært der før, eller har sett bilder, så kunne jeg beskrevet leiligheten på en prikk, ut fra det bildet jeg har i hodet mitt. Det er mulig det bildet er feil, men for meg er det ytterst reelt. Jeg har ikke reist hjem enda, for like etter at vi kom inn til henne og satte oss for å spise, så våknet jeg. 

Det er rart å våkne sånn etter en så livaktig drøm, for man får liksom ikke ristet den helt av seg med det samme.  Det føltes virkelig som om jeg hadde gjort alt dette. Og jeg husker hvert minutt av flyturen og møtet med henne. Utrolig nok, for jeg husker omtrent aldri noe jeg har drømt, av og til tror jeg at jeg ikke drømmer i det hele tatt.

Kanskje dette var et forvarsel, at jeg faktisk skal foreta akkurat denne reisen til henne en gang? Det håper jeg, for jeg har SÅ lyst å treffe denne fantastiske kvinnen. Av og til, med enkelte mennesker, oppstår en kjemi som bare er til å bli glad av! Og jeg og hun har kjemi så det rekker! Selv om vi aldri har møttes, så føles det likevel som vi har være kjempevenninner i mange år! Jeg gleder meg virkelig til den dagen vi skal treffes!

Noen andre som har opplevd drømmer som henger igjen på samme måte?

5 kommentarer

justinpain

19.04.2011 kl.17:10

For en fin historie:-) Klart dere må treffes i face to face engang,så utrolig bra:-) Møtte en av venninnene mine på nett for noen år siden, pratet mye på telefon før vi etter flere måneder traff hverandre i virkeligheten. Vi møtes innimellom og hun er en av de mest fantastiske mennesker jeg noen gang har møtt,hun bor på stord og jeg bor i Bergen.Hehe...husker så godt første gang vi møttes og jeg hadde litt sånn første date "nerver" men kontakten var der like fullt som når vi prates på nett eller telefon. Så den drømmen du hadde i natt er nok ett varsel på at dere kommer til å møtes.

muumimamma

19.04.2011 kl.17:15

justinpain: Ja, det håper jeg. Det er jo litt rart også da, at det går an å få så god kontakt med noen man aldri har møtt. Men det er ikke første gang for min del da. for i januar 1999, da traff jeg en kjekk mann på nettet, og han er like kjekk den dag i dag. Det er over 12 år siden vi treftes, men jeg kjenner enda at hjertet banker litt ekstra når jeg tenker på han eller ser han. Han har jeg tenkt å bli gammel og grå med :)))

justinpain

19.04.2011 kl.17:38

Så kjekt:-)Ja, det er jo rart at enkelte får en sånn kjemi uten å ha møttes,det er bare slikt som skjer. Husker godt når jeg begynte på gymnase og møtte oppi klasserommet, jeg kjente ikke noen.Men før første time var over var jeg blitt kjent med jenten som satt foran meg. Alle trodde vi var venninner fra før for vi fikk bare den kontakten med det samme, den gangen var vi 16 år og nå er vi 44 & 45 og fremdeles venninner. Ja, det er rart med det.

harmonica

19.04.2011 kl.21:40

Reis!! Bestill billetter og reis til Stockholm. Klart du må treffe denne venninnen din!! God kjemi finner man ikke overalt, så ta vare på den kjemien som oppstår.

God tur!!

muumimamma

19.04.2011 kl.22:35

harmonica: Vet du hva? Jeg har faktisk tenkt tanken, så jeg ringte henne i dag og ba henne sende meg en mail med alle helger hun ikke jobber eller er bortreist framover, så tenker jeg nok at det blir en helgetur så fort det passer for oss begge :) Hun ble overlykkelig da jeg fortalte at jeg hadde besøkt henne i natt. "Och jag var inte ens vaken. Du bordeha sagt från att du var här med mig!" Så til sommeren engang får jeg (forhåpentligvis) treffe henne! Gleder meg allerede!

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits