Så blir det hyttetur på oss også ;)

I dag ringte jeg mor og far og ga beskjed om at vi kommer i morgen. De er på hytta nå. Og den ene av mine to søstre er der også med mann og barn.

Blir nok deilig å komme seg bort litt. De to mellomste barna er hos sin far i påsken, eldstedattera er i Oslo. Så da blir det bare meg, gubbelille og Julie. Vi skal sove til vi våkner, så spiser vi litt og slenger noen klær i en bag, og kjører sørover. Forholdsvis tidlig håper jeg, så vi får litt av dagen der nede. (Der nede - er altså ca 15 minutts kjøring forbi Mandal og utover forbi Trægde..)

Etter som det er meldt, skal vi få knallvær på fredag, så det ønsker jeg i allefall ikke å gå glipp av :) Det er så deilig og avslappende på hytta hos mor og far, og ekstra morsomt er det jo når vi er flere som er der. Unger å leke med blir det for Julie også. Min søsters to gutter er 6 og 13 år, og Julie er jo 11, så de trivs godt sammen :)

Tenker jeg skal legge meg snart så det ikke blir så seint i morra før jeg kryper ut av senga.

Ønsker alle en flott påske!  Tuddelu!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits