Noen gode tips?

Jeg sliter litt når jeg skal legge inn bilder i bloggen. Etter at jeg har lastet opp bilder til arkivet, kan jeg bare legge ut et bilde om gangen, med mindre jeg lager mange poster, og kopierer bildene over til det innlegget jeg vil publisere. Er det noen som kan en bedre måte å lage innlegg med flere bilder uten å måtte lage nytt innlegg for hvert enkelt bilde, og så slette innleggene igjen etter at jeg har kopiert bildene over i det egentlige innlegget? (Det ble kanskje litt vanskelig å forstå hva jeg mener....?)

3 kommentarer

Reach The Sky

25.04.2011 kl.00:02

Ja, litt vanskelig å forstå...hm. Du har et nytt innlegg foran deg, laster opp ett bilde på innlegget, -så lager du linja under "klar" til nytt bilde, og laster opp det neste, som da kommer under det første...øh, var det begripelig?

muumimamma

25.04.2011 kl.00:19

Reach The Sky: ikke så veldig lett å forstå... Det som er mitt problem er nemlig dette: Jeg velger nytt innlegg. Så skriver jeg noe. Og når jeg skal laste opp bilde, må jeg over til neste fane som heter bilde. Når det er kastet opp, er det kun linken til bildet som ligger der, og teksten er borte. Jeg må velge å gjøre dette i en ny fane, kopiere linken på bildet jeg lastet opp, gå tilbake til fanen med teksten jeg har skrevet, og lime det inn der. Sånn må jeg gjøre for hvert bilde jeg skal bruke. Fryktelig tungvint. Det burde være en funksjon som lar oss velge flere bilder om gangen til et innlegg.

muumimamma

25.04.2011 kl.00:37

Reach The Sky: Åh, nå forsto jeg det plutselig! Gubbelille fant en funksjon jeg kunne bruke ;) Og der kan jeg laste opp flere bilder på en gang også! Problem solved ;) Da kommer det snart beskrivelse av fjellturen vår i dag :)

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits