Sene timer

Det er nesten litt ekkelt å tenke på hvor sent jeg klarer å komme meg i seng. Som jeg skulle ønske at jeg karte å være trøtt nok til å legge meg samtidig som gubbelille, kunne krype inn i armkroken litt før jeg skal sove. Men sånn som det har blitt nå, så sitter jeg gjerne oppe til både ett og to før øyenlokkene begynner å føles tunge. Og han har snorket lenge før jeg kommer for å legge meg. (ikke rart, han skal jo på jobb)
Men nå er jeg i seng, og legge meg og sove. Jeg er faktisk så trøtt at jeg føler for å sove, uten bok engang!!
Natta! Vi blogges :)

2 kommentarer

I gode og onde dager!

29.04.2011 kl.07:05

Håper du fikk en god natts søvn..men kjenner meg nok igjen litt i forhold til å like de sene timene litt for godt.

muumimamma

29.04.2011 kl.10:12

Siv Svanem.: Ja, takk, jeg har sovet godt :) Ikke så lenge kanskje, jeg var oppe klokka sju, men jeg sov godt så lenge jeg sov :))

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits