Jeg gleder meg!

I en hel evighet, (minst et år) har jeg mast på min sønn om å få klippe håret hans. Han er blitt så langhåret at han har fått påbud om å ha håret i hale når han er på jobb, og det ser ikke særlig fint ut. Ser ikke fint ut uten hale heller. Han har lenger hår enn Julie, og hun har jo ikke akkurat kort hår.

Nå har han plutselig kommet og sagt at jeg skal få klippe det kort! Ikke fordi han vil det selv, men fordi han og kjæresten er invitert i bryllup. Han har rett og slett fått beskjed om at han ikke får komme sånn som han ser ut på håret.... hihihi!

Gjett om jeg gleder meg til å klippe ham! Endelig skal han se ut som folk igjen! Så nå kan jeg bare vente til han kommer hjem fra skolen, og så er det fram med saksa! Min sønn er en ung mann på 21, og endelig skal man kunne se at det faktisk er en mann han er!

Jippi!

Én kommentar

I gode og onde dager!

29.04.2011 kl.10:36

Herlig,

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits