Allsidig spisebord

Vi har ei ganske lita stue, I den stua står en salong, et tv, en PC pult og et spisebord. Og golvplassen er ikke verdens største akkurat. Vi har ikke noe hobbyrom eller noe, derfor blir spisebordet mer eller mindre leilighetens "navle". Her gjør vi det meste. Vi spiser, leser, spiller spill, lager ting, tegner, syr,  fikser ting osv osv.... You name it, we do it..

Bordet er altså flittig i bruk. Og av og til, i litt travle tider, må vi multitaske litt. Det kan bli litt kaotisk, og da ser det ikke vakkert ut kan man si. Det er utrolig så mye som får plass på et bord, selv om vi må gjøre våre ting "på skift". Men sånn er det nå bare, og vi har lært oss å leve med det. Og tross alt. Det er bare et bord. Det tar ikke lange tiden å rydde det, selv om det er aldri så mye kaos på det :))

Her stråler solen fra skyfri himmel. Så nå har jeg tenkt å bare nyte dagen! Ha en deilig dag, folkens! Vi blogges!4 kommentarer

ENGLEHJERTET

30.04.2011 kl.13:45

Akkurat sånn det skal være det vel? Er sånn her også :) Ha en fin dag!

www.myGlam.blogg.no

30.04.2011 kl.16:46

ha en fin dag du oooog:-)

I gode og onde dager!

30.04.2011 kl.21:00

Man gjør så godt man kan med det man har...

Anne Marie

01.05.2011 kl.00:34

Jeg sitter ofte ved kjøkkenbordet og arbeider. Der har jeg god plass. Et bord kan brukes til så mye.

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits