Hva er lykke?

En gutt hadde utstyr på hele 50 cm, og var meget stolt av det. Men problemene meldte seg; De fleste kvinner ble skremt og ville ikke...

Så ble gutten fortalt at ute i skogen var det en frosk som kanskje kunne hjelpe ham. Han skulle gå til frosken og spørre om den ville gifte seg med ham. Når frosken svarte "nei" ville utstyret minske med 10 cm. Dette syntes han var helt på jordet men i sin fortvilelse var han villig til å prøve alt.

Ut i skogen bar det. Gutten traff frosken og spurte: "Vil du gifte deg med meg?" "Nei!" svarte frosken. Hjem og måle - og til all lykke, den var nå 40 cm! Ut en gang til. "Vil du gifte deg med meg?" Nei!"

Å, lykke - 30 cm. Nå var gutten usikker. 30 cm var bra, men antagelig ville 20 cm være nærmere det ideelle. OK - ut i skogen igjen. Frosken ble oppsøkt på det vanlige stedet. "Vil du gifte deg med meg?" "Nå er jeg for svarte lei av dette maset - Nei, Nei og atter Nei!!!!"

2 kommentarer

Mee

01.05.2011 kl.15:58

Ååå... tihi, knæsj historie.

harmonica

01.05.2011 kl.22:53

Ops... det ble ikke mye igjen der akkurat...

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits