Gidderikkedagen ble til gidderlittdagen :)

Jeg hadde store planer om "gidderikkenoenting" i dag, og bare nyte solen og varmen og bare kose meg.  Hadde riktignok tenkt å lage brødpudding, men ikke noe annet. (Noe jeg IKKE laget)

Men "gidderikkenoenting" er litt for nazi for meg. "Gidderkanskjelittegrann" derimot :) Så littegranne ble det.  Jeg har startet mitt eget lille eksperiment. I blomsterkrukkene ute på terrassen har jeg fyllt jord, næringsrik kompostert kugjødsel. Og i den ene av dem har jeg puttet noen små Amandinepoteter med groer på, som jeg egentlig skulle kaste. Den andre potten ble fyllt med spirende hvitløksfedd. Skal bli spennende å se om det blir noe utav det ... hehe

Deretter dro jeg med meg gubben og Julie til byen, hvor vi inntok en deilig middag på Egon. Å kunne traske rundt i bare kjole i byen og bare nyte synet av så masse mennesker som koser seg i finværet helt i begynnelsen av mai er utrolig deilig!

Men her stopper jeg. Jeg har pådratt meg en skikkelig senebetennelse i høyre håndledd etter sy-racet på bunaden min. Så selv det å skrive på et tastatur er ganske smertefullt, for ikke å snakke om å traktere musen.... huffameg.

Ha en fortsatt god helg, bloggere! Jeg skal prøve å bli bedre i hånda, bare la den få hvile litt, og gi den litt Voltaren og varme omslag... så kommer det seg vel snart :)

5 kommentarer

Vera Lynn

07.05.2011 kl.23:25

Syntes det høres ut som om du har hatt en fin Gidderkanskjelittegrann-dag. Pass godt på armen din, og ikke overdriv... det straffer seg. Ha en fortsatt fin kveld videre :o)

muumimamma

07.05.2011 kl.23:29

Vera Lynn: Takk for det. Jeg kjenner GODT at det straffer seg ja. Har mest lyst å kappe den av...

Snirkeline

07.05.2011 kl.23:31

Synes også det hørtes ut son fin dag. Jeg har også hatt en sånn dag =)

muumimamma

07.05.2011 kl.23:37

Snirkeline: Takk, dagen har vært deilig! Ikke noe å utsette på den nei. Jeg har gjort akkurat det jeg hadde lyst til :))

Georgine

08.05.2011 kl.08:57

Ble en fin gidderlittdag dette. Ha en fin dag i dag også.

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits