Kult!

Siden vi bor i et byggefelt , forholdsvis langt fra skog og sånt, er vi naturlig nok ikke velsignet med noe særlig dyreliv rundt oss heller. Hvis vi ser bort fra ei og anna lausbikkje eller skrikende kattelarjer om nettene da. Og av og til hender det faktisk at et og annet pinnsvin grynter rundt i hagen her. 

Men i kveld fikk vi storfint besøk! Rett nedenfor terrassen sto det to unge rådyrhanner og glodde på meg da jeg åpna terrassedøra for å lufte litt! Og de ble bare stående, som om de lurte på noe og ventet på svar. Etterhvert ruslet de bort på parkeringsplassen nedenfor kjerka rett borti her. Der ble de stående å "diskutere" litt, før de rusla oppover.

De hadde det ikke travelt, og virka ikke redde i det hele tatt. Bare synd at det var så mørkt at jeg ikke fikk knipset dem... Jeg får ta det som et tegn på etellerannet :)

Med dette får jeg bare si: Natta bloggere!

6 kommentarer

I gode og onde dager!

09.05.2011 kl.07:42

Jeg føler meg priviligert når jeg ser ville dyr. Heldigvis er det mye av det der vi har hytte og vi får ofte se både rådyr, hjort og elg.

Snirkeline

09.05.2011 kl.07:44

Kult! Det er tøft når man får "ville" dyr i hagen. Når vi bodde i Alta fikk jeg mitt livs sjokk når jeg skulle ut å rydde etter ungene i hagen. Der i 1,5 miter snø sto det en SVÆR elgku med to nesten like store kalver. Da skulle du sett meg. Fikk øyeblikkelig Donaldføtter og fór som et olja lyn rundt huset og inn igjen =)=)

Reach The Sky

09.05.2011 kl.08:30

Åja, de har nok funnet ut at det begynner spire blomster i hagene, som de ikke finner i skogen, hehe. Tydeligvis har de vært der før, siden de ikke var redde. Endag står de kanskje i blomterbedet ditt!

muumimamma

09.05.2011 kl.08:33

Reach The Sky: Hehe, de sto ikke i hagen, de sto nede i gata, rett bak bilen vår. Spankulerte rundt i gatene her. Men flotte var de for det :)

muumimamma

09.05.2011 kl.08:34

Snirkeline: Hehe, jeg ser deg for meg med "donaldføttene" dine... *knegg*

muumimamma

09.05.2011 kl.08:35

Siv Svanem.: Ja, jeg følte meg ganske priviligert jeg også, og de leet ikke på et øre engang da jeg ropte på gubben at han måtte komme og se :)

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits