Åh! Typisk rotehue!

I dag hadde jeg time hos sykepleier på legesenteret.  En gang pr mnd går jeg til henne for å få en sprøyte i magen. En diger sprøyte. Inni den sprøyten ligger en liten tablett som altså skal inn i mageskinnet mitt, for å forebygge tilbakeslag av kreften. Det er i og for seg greit nok, for det er ikke så vondt som jeg trodde det skulle være, kjennes mer ut som når man tar blodprøver.Jeg hadde altså time klokka ni, og gjorde meg klar til å gå, og fant ut at jeg har glemt å gå på apoteket og hente den! Nå spør du sikkert deg selv hvorfor jeg ikke bare henter den da? Det kunne jeg gjort, apoteket ligger rett over gata for legesenteret, Hadde det bare ikke vært for at de åpner klokka ti! Ikke kan jeg gå på et annet apotek heller, for resepten min ligger på apoteket.. rotehue, huh?

Heldigvis kunne jeg komme kvart på ett i stedet. Så nå har jeg god tid på meg likevel. Da kan jeg slenge kroppen ut i sola og kose meg og nyte våren fram til jeg må gå. (Ja, jeg skal altså IKKE sole meg, det orker jeg ikke, men å sitte der ute med en god bok og en stor kopp kaffe.....  *drømmende blikk i øynene*)Ha en deilig vårdag der ute i vårt langstrakte land! Vi blogges!

Én kommentar

Solblom

09.05.2011 kl.12:46

Godt det ordnet seg med time litt senere :) Ønsker deg en finfin uke!

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits