Ikkeno

Det er litt rart, men av og til er hodet helt tomt. Jeg føler meg rett og slett som hun blondinen i vitsen:

En blondine klaget over vondt i hodet, og legen fant etter mye om og men ut at hun måtte opereres. Da han åpnet, var det bare en stram rød tråd der. Det var nok dette som ga henne den voldsomme hodepinen, tenkte han, og klippet den. Da falt ørene av......

Så tom føler jeg meg altså i dag. Eller kanskje ikke? Kanskje huet bare er så fullt av sirup at tankene ikke rekker fram til meg.. ikke vet jeg. Men sånne dager er ganske irriterende. Jeg føler liksom at jeg mister noe når jeg ikke får med meg hva som skjer under topplokket.

Ikke så lenge til jeg skal legge meg kjenner jeg, men først må jeg sette på opptaket av 71 grader nord og få med meg det da :) Men når jeg våkner i morra, er sikkert sirupen tynna litt ut håper jeg :)

3 kommentarer

Reach The Sky

09.05.2011 kl.23:39

Trøst deg med at hjernen jobber for deg dag og natt. Det er bare ikke alltid den orker fortelle deg hva den holder på med. Eller kanskje den bare synes du fortjener å ikke få vite så mye. Hm..

muumimamma

10.05.2011 kl.00:20

Reach The Sky: hehe. Hjernen min lever visst sitt eget liv, og er ganske selektiv med hva JEG får vite :)

Mojita

10.05.2011 kl.14:22

He he he, det er lov å være tom i hue så sent på kvelden da. Håper du har ladet opp i løpet av natten.

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits