Litt av noen prisforskjeller

Jeg sitter her og prøver å finne bilutleie på Shetland. Så vidt jeg ser har jeg 2 valg. Enten Avis. Der en bil i passe størrelse i 4 dager koster 235 pund. Eller et lokalt veksted som driver utleie har samme tilbud, til 96 pund!!

Hva er det som gjør at de har så store prisforskjeller? Shetland er jo ikke akkurat verdens navle, mer en liten fluelort på kartet... liksom. Hvordan Avis kan konkurrere med den lokale utleieren der, det forstår jeg ikke. Ikke når det er SÅ store prisforskjeller.

Jeg går nok for den lokale, tenker jeg, det er jo akkurat samme utvalg av biler, og jeg tror faktisk det er bare et bilverksted i Lerwick, så det er sikkert dette verkstedet som har service og reparasjoner på AVIS sine biler også ... hehe

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits